Ben Geldim Destur Varmi
Garip Sohbetler
|
iii canım okuldan kacamak yapmakta lazım
daha fazla zamanının olması dılegıyle
03-01-2007, Saat: 02:03 PM <
pusat41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben Geldim Destur Varmi ne demek destur varmı elbette hoşgeldin..ya zeynep cidden durgunlaştı burası ya kimse yazmıyo
03-01-2007, Saat: 03:12 PM <
eeee napıOnus ßaqıım....hadii konu$unda Janlansın madem
03-01-2007, Saat: 03:17 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üç Beş Tanede Buz Pateni Yapan Olsun Nan Sülo oyur tabi nie olmasın
bol bol dua ederdim borçlarım varsa dağıtırdım arkadaşlarımla ailemle helalleşirdim
midnight express (duyarsız kalmayalım lüğtfen okuyun) arkadaşlar türkleri aşşağılayan film olan midnight express filmini yalanlayan bir röportaj var şuanda amerkada her hafta 10 milyon kişi tarafından izlenenen bu filmi yalanlamak için youtubedeki bu ropörtaja çok tıklamamız lazım reytingi bol olması lazım o yüzdne herkes reyting versin bu videoya http://www.youtube.com/watch?v=TweU77cDrgE arkadaşlar konu dağıtıyorum ama kusura bakmayın bu ükemiz için çok önemli olan bişey lütfen tıklayalım kendim için istemiyorum __________________
03-01-2007, Saat: 03:17 PM <
ZZeYYNNePP Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slm ߀nde geLdim....߀nn ßusda kaymaI ßiliOramm onLarın hoJaları ßen olaßiler miyim_? ooook hocada hazır aşkım biz başlayalım takımı kurmaya
03-01-2007, Saat: 03:18 PM <
napalım ya sıkılıyorum yine her zaman ki gibi sen napıyosun
03-01-2007, Saat: 03:18 PM <
umudayolculuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne demek destur varmı elbette hoşgeldin..ya zeynep cidden durgunlaştı burası ya kimse yazmıyo ben yokum ya ondandır |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 372 Ziyaretçi