ben yine geldim
Garip Sohbetler
|
hehhe kardeşim benim yafff afiyet olsun aga acayip hızlı yedim yine acüyüp acıkmışım
Hehee sen gene doymuşsun bi ara...
Ben doyduğumuda anlamıyorum... Civciv gibiyim önümde ne olsa silip süpürüyorum...
hehehhe kardeş sende hoşgeldin
tuti sana daha başka ne versek yaffff ne istersin
Hoş geldin Manyax kardeşim...
Kebab türü herhangi bir şey olur kardeşim... Ne olursa farketmez... Favorim; İskender... 1.5 tan aşağısını da yemem... tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ho? geldin Manyax karde?im... yafff tuticim kendimden bi par?ada katay?m istersen ne dersin aga hehhe afiyet olsun karde?im ne demek yafff asl?nda sen ak?am bize gel aga ben sana bah?ede bi mangal yapay?m 3 aylarda olmasak rak?da a?ard?m ya i?ermisin bilmem YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hehhe afiyet olsun karde?im ne demek yafff asl?nda sen ak?am bize gel aga ben sana bah?ede bi mangal yapay?m 3 aylarda olmasak rak?da a?ard?m ya i?ermisin bilmem Karde?im napt?n yavv... Mangal dedin bitirdin beni yavv...:eek: Hehee senin hatr?na i?erdik be karde?im...
kardeşim yafff valla ben arasıra topluyom arkadaşları mangal rakı tavla okey sefası yapıoz aga hatta kokuyo diye fazla alıp millete dağıtıyoz yafff ama arkadaşların her biri bi yere gitti yafff
Aga sen neredeydin yav??
Daha ?nce sormu? muydum? Hi? hat?rlam?yorum...:confused: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 336 Ziyaretçi