adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok halacım bunlar seni görmez beni bile kabul etmediler
pabucumuz dama mı atıldı yani bak ağlarım yaşlı halanızı üzmeyin:'(
Her telden ordan burdan
|
10-22-2007, Saat: 05:35 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok halacım bunlar seni görmez beni bile kabul etmediler pabucumuz dama mı atıldı yani bak ağlarım yaşlı halanızı üzmeyin:'(
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok halacım bunlar seni görmez beni bile kabul etmedileraa murat sen başka demiştin ama % 5 vermiştin bize ama halama ben % 25 veriyom tamm mı halacım benim
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak cips olur ama o boş gitmez yanındada içecek bişeyler verirsin artık demi halacım ya aslında cips misp sağlıksız ben bir kek yapayım yanına da süt ohh mis gibi
10-22-2007, Saat: 05:36 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bunun derdi kahve satmak değil turistleri bağlamak eed öle hem benle esra kazanaçak hemde türkiye yaa gel seni de ortak yapalım :
10-22-2007, Saat: 05:37 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aa murat sen başka demiştin ama % 5 vermiştin bize ahh canım halasını da nasıl düşünürmüş siz kahve satım yanında kurabiyeler de benden kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pabucumuz dama mı atıldı yani bak ağlarım yaşlı halanızı üzmeyin:'( evet halacım aynen dediğin gibi oldu papucumuz dama atıldı halbuki hepimiz birimiz birimiz hepimiz içindi ama bak öküz öldü ortaklık bozuldu
10-22-2007, Saat: 05:37 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya aslında cips misp sağlıksız ben bir kek yapayım yanına da süt ohh mis gibihalacım benimmm ben de istiyom kek çayı da ben yapim tmm
10-22-2007, Saat: 05:38 PM <
kayıp_gölgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya aslında cips misp sağlıksız ben bir kek yapayım yanına da süt ohh mis gibi esrayla ben ne olcaz peki bize bişiler yokmu :
10-22-2007, Saat: 05:40 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet halacım aynen dediğin gibi oldu papucumuz dama atıldı halbuki hepimiz birimiz birimiz hepimiz içindi ama bak öküz öldü ortaklık bozuldu Ooo bozulan ortaklık kimin ortaklıgı :
10-22-2007, Saat: 05:40 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halacım benimmm ben de istiyom kek çayı da ben yapim tmm tamam canımın içi kek bir de patatesli börek yanına güzel olur... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|