saol kıb aeo mert bys
Canı Sıkılanlar
|
amin 1sene önce akcigerde 2 kilo su toplamış 1 sene boyunca bütün hastaneleri gezdik fakat kimse bir şey demedi herkes farklı bir şey söyledi kimi kansersin kimide farklı bir şey söyledi prof. dahi gittim olmadı en sonun sürrey paşa gittim sonunda teşhisi koydular fakat 1 aydaha geç gitseymişsim mefta olacaktım 60 kiloda 40 kiloya düstüm ateş 39 40 tı sonunda ilaç tedavisine başlandı suanda biraz su kalmış diyorlar bu kurumazmış fakat baş agırları çekersin sadece kontrollerini yapcaksın ve kısın sıkı geyineceksin terlemeyeceksin diyorlar
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben kaçarım herkese bol muhabbetlersol kendine iyi bak
10-02-2008, Saat: 07:06 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin 1sene önce akcigerde 2 kilo su toplamış 1 sene boyunca bütün hastaneleri gezdik fakat kimse bir şey demedi herkes farklı bir şey söyledi kimi kansersin kimide farklı bir şey söyledi prof. dahi gittim olmadı en sonun sürrey paşa gittim sonunda teşhisi koydular fakat 1 aydaha geç gitseymişsim mefta olacaktım 60 kiloda 40 kiloya düstüm ateş 39 40 tı sonunda ilaç tedavisine başlandı suanda biraz su kalmış diyorlar bu kurumazmış fakat baş agırları çekersin sadece kontrollerini yapcaksın ve kısın sıkı geyineceksin terlemeyeceksin diyorlar janımmmmmm allah sıfaaa versınnn ya miley22: sakın usutme kendını tammı terlı terlıde dolasma :: çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fatıhhhhhhhhhhhhefendimm...
10-02-2008, Saat: 07:07 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rabbim razı olsun rica etsem bana canım demessen pofffff agzımdan kacmıs farkında hıc dıldımm ya :S dememeye calısıom ama basen oluo k.bakma miley22: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 373 Ziyaretçi