hepsi harikaaaaaaaaaaaaaaa
İçim “ÇIÄžLIK” dışım “SUSKUN” “SUS” diyor gönül yine…
|
Elimde Avucumda.. Ne varsa Aşktan yana kucağımda, Dilimin ucunda.. Ne kadar doluysa yüreğim.. Sevgim, Ne kadar aklımdan öteyse.. Ortaya koydum. Seni böyle sevdim Açıkca... Necdet GÖKNİL Ben ağlıyordum,
Sen gözlerime bakıyordun yanıma sokulmuş. Göğsümde duruyordu sağ elin. Kalbimin üstünde... Aklıma "Olağan mucizeler" oyunundaki diyalog gelmişti : - Kalbimi acıtıyorsun ! - Ona dokunmuyorum bile... - O yüzden acıyor zaten. Kalbim acıyordu. Sen gözyaşlarıma bakıyordun. Parmağının ucuyla aldın yanağımdaki damlayı, Diline bıraktın. Acımı tattığını sandın.. Cümlelerim öznesiz yüklemsiz tıpkı sensiz bir ben gibi ışte öylesine yarim öylesine eksik. . .
biR sen böylesine yağdın kalbimé sağanak sağnak
Doldun taştın gönlümden bardakdan boşalırcasına yağan misali biR tek sen işte biR tek sen böylesine ıslattın beni sırılsıklam. . . Ben Seni sabah ezanlarında tan yeri ağırırken sevdim
Ellerimi açıpda semaya yalvardım RABBE 0'nu benden HİÇBİR ZAMAN Alma Diye... Sevdim işte sevdim seni böylesine derinden öylesine içten sevdim ki. . . Şimdi ihtimalleri bile düşünmek istemiyorum inan ki sevdiğim SEN HEP BENİM(le)SİN SENİ SEVİYORUM '' Artık Harflere bile sığmaz bendeki bu AŞK dedikleri
SEN ßana Geldiğin Günden ßeri Kalbim Divane Harfler ise ßir ßitik misaLi. . . Seni saklayacağım inan
Yazdıklarımda, çizdiklerimde, Şarkılarımda, sözlerimde. Sen kalacaksın kimse bilmeyecek Ve kimseler görmeyecek seni, Yaşayacaksın gözlerimde. Sen göreceksin, duyacaksın Parıldayan bir sevi sıcaklığı, Uyuyacak, uyanacaksın. Bakacaksın, benzemiyor Gelen günler geçenlere, Dalacaksın. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gönül | history | 3 | 675 |
01-26-2014, Saat: 05:05 PM Son Yorum: Xesar |
|
Can Yücel Söylemiş Yine | YasSmin | 0 | 790 |
07-06-2011, Saat: 10:51 PM Son Yorum: YasSmin |
|
Coştum Yine Dalgalanıyorum Ben | YasSmin | 8 | 844 |
07-02-2011, Saat: 11:58 PM Son Yorum: YasSmin |