:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
casus021
ben böylelerine katlanmam bana efendi insan lazımBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben böylelerine katlanmam bana efendi insan lazımBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

aaa fatıh kardeş bacılarımız efendılıklerıne efendıler sadece bıraz sınırlerı var dime amaaaaaa
casus021
evet maksat biraz takılmak olsun maksadımız arayı yumusatmak
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet maksat biraz takılmak olsun maksadımız arayı yumusatmak

he ıste kardesım bak bıze kızdılar artık konusmuyoalr kustulermı ne yaaa
casus021
yok ya kusmezler biz onlara birşey yapmadık onlarin kide bir anlın öfke insaallah bir birlerinde özür dilerler
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya kusmezler biz onlara birşey yapmadık onlarin kide bir anlın öfke insaallah bir birlerinde özür dilerler

işallah artık onların arasındakı sorun işallahda bize darıulmamışlardır
casus021
eger onları kırdıysak simdiden kendi sahsım adına özür dilerim
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eger onları kırdıysak simdiden kendi sahsım adına özür dilerim
bende ozr dılerım
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ıste kardesım bak bıze kızdılar artık konusmuyoalr kustulermı ne yaaa
gülay bana kısmaz çünkü onu seviyorum arkadas olarak dost olarak inş. esmer hanımefendiden kızmaz
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay bana kısmaz çünkü onu seviyorum arkadas olarak dost olarak inş. esmer hanımefendiden kızmaz

valla ben tanımadım için bılemıcem kardesım bıseyde solemıcem

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 351 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:26 PM