ben böylelerine katlanmam bana efendi insan lazım
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:41 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben böylelerine katlanmam bana efendi insan lazım aaa fatıh kardeş bacılarımız efendılıklerıne efendıler sadece bıraz sınırlerı var dime amaaaaaa
evet maksat biraz takılmak olsun maksadımız arayı yumusatmak
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:43 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evet maksat biraz takılmak olsun maksadımız arayı yumusatmak he ıste kardesım bak bıze kızdılar artık konusmuyoalr kustulermı ne yaaa
yok ya kusmezler biz onlara birşey yapmadık onlarin kide bir anlın öfke insaallah bir birlerinde özür dilerler
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:47 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok ya kusmezler biz onlara birşey yapmadık onlarin kide bir anlın öfke insaallah bir birlerinde özür dilerler işallah artık onların arasındakı sorun işallahda bize darıulmamışlardır
eger onları kırdıysak simdiden kendi sahsım adına özür dilerim
mertb77
10-02-2008, Saat: 10:52 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eger onları kırdıysak simdiden kendi sahsım adına özür dilerimbende ozr dılerım mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ıste kardesım bak bıze kızdılar artık konusmuyoalr kustulermı ne yaaagülay bana kısmaz çünkü onu seviyorum arkadas olarak dost olarak inş. esmer hanımefendiden kızmaz
mertb77
10-02-2008, Saat: 11:05 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülay bana kısmaz çünkü onu seviyorum arkadas olarak dost olarak inş. esmer hanımefendiden kızmaz valla ben tanımadım için bılemıcem kardesım bıseyde solemıcem |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 351 Ziyaretçi