Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ORTAK ŞÖLE DİYİM
MURAT HANİ VARDI YA O KAÇTI GENE :yikildim:
hmm anladın ortak ii de gitcem demişti gidemedi birtürlü sonra kaçmayı tercih etti :
Her telden ordan burdan
|
10-22-2007, Saat: 05:58 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ORTAK ŞÖLE DİYİM MURAT HANİ VARDI YA O KAÇTI GENE :yikildim: hmm anladın ortak ii de gitcem demişti gidemedi birtürlü sonra kaçmayı tercih etti :
10-22-2007, Saat: 06:01 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm anladın ortak ii de gitcem demişti gidemedi birtürlü sonra kaçmayı tercih etti :HEYA ORTAK AYNEN DEDİÄžİN GİBİ KAÇTI
10-22-2007, Saat: 06:06 PM <
ee ortak ne zaman başlı yoz satmaya kayfeleri
10-22-2007, Saat: 06:10 PM <
*ߥ_ãr!sToTL€* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ee ortak ne zaman başlı yoz satmaya kayfeleriYARIN BAŞLAYALIM DA DÜKKANI AYARLADIN MI SEN HEM ORTAK SANA BİŞİ SORMUŞTUM NERDEYDİN DİYE
10-22-2007, Saat: 06:13 PM <
xsearchgirl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:slmmmmm herkeseee ben geldımmmmH.GELDİN GAMZE
10-22-2007, Saat: 06:15 PM <
adyge55 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kim kaçmış ya ben burdayımSENN MURAT NERDEYDİN O ZMN Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENN MURAT NERDEYDİN O ZMN ee ne yapalım papucumuz dama atılınca bende az hava alıyım dedim
10-22-2007, Saat: 06:17 PM <
Esra-ışık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YARIN BAŞLAYALIM DA DÜKKANI AYARLADIN MI SEN HEM ORTAK SANA BİŞİ SORMUŞTUM NERDEYDİN DİYE o kolay ortak seyar kahve nasıl pardon ortak görmedim istanbul danım |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|