:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
My_LiFe
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nıe goremıon Sad: Sad: Sad: sen bna artıkın ılgı gostermıon hıh Sad:
iLqi aLanım qeneLLikLe Kapsama dı$ı amaa..Artık Sen vaRsın Diye Acık he Big Grin :$
Ara
çilekli cuklat
kendınmı ıstıon gelmemkkkk nan bızmı bısey yaptıkkk Sad
Ara
çilekli cuklat
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iLqi aLanım qeneLLikLe Kapsama dı$ı amaa..Artık Sen vaRsın Diye Acık he Big Grin :$

:$:$:$:$ acıkk olsun bakım
Ara
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya bide ıstıcektın gulay bacımızı
olur birgün senle istemey gideriz artık adreside verde tren istasyonu altı Big GrinBig Grin
Ara
mertb77
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sartlar onu gösteriyor

tamam kardesım benım sağlığın ıyı olsunda ama arad bır unutmada bıseyler yaz foruma
casus021
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendınmı ıstıon gelmemkkkk nan bızmı bısey yaptıkkk Sad
hem ben hemde dostum istiyor görüsemiyoruz diye bizide ekiyorsun falan filan gece zaten uyku tutmadı gece 2 kadar konustuk telde
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur birgün senle istemey gideriz artık adreside verde tren istasyonu altı Big GrinBig Grin

Big Grin Big Grin Big Grin bulamazsınız bnı ızmıtte Big Grin Big Grin Big Grin
Ara
casus021
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kardesım benım sağlığın ıyı olsunda ama arad bır unutmada bıseyler yaz foruma
temenni ayrılıyorum msn adresin varsa orada konusurz
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem ben hemde dostum istiyor görüsemiyoruz diye bizide ekiyorsun falan filan gece zaten uyku tutmadı gece 2 kadar konustuk telde

dostun kım nan snn:S :S
Ara
casus021
kız degil onu bil
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 462 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 11:55 PM