çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nıe goremıon : : : sen bna artıkın ılgı gostermıon hıh :iLqi aLanım qeneLLikLe Kapsama dı$ı amaa..Artık Sen vaRsın Diye Acık he :$
Canı Sıkılanlar
|
10-03-2008, Saat: 06:02 PM <
kendınmı ıstıon gelmemkkkk nan bızmı bısey yaptıkkk
10-03-2008, Saat: 06:03 PM <
My_LiFe Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iLqi aLanım qeneLLikLe Kapsama dı$ı amaa..Artık Sen vaRsın Diye Acık he :$ :$:$:$:$ acıkk olsun bakım mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ya bide ıstıcektın gulay bacımızıolur birgün senle istemey gideriz artık adreside verde tren istasyonu altı
mertb77
10-03-2008, Saat: 06:03 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sartlar onu gösteriyor tamam kardesım benım sağlığın ıyı olsunda ama arad bır unutmada bıseyler yaz foruma çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendınmı ıstıon gelmemkkkk nan bızmı bısey yaptıkkkhem ben hemde dostum istiyor görüsemiyoruz diye bizide ekiyorsun falan filan gece zaten uyku tutmadı gece 2 kadar konustuk telde
10-03-2008, Saat: 06:05 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur birgün senle istemey gideriz artık adreside verde tren istasyonu altı bulamazsınız bnı ızmıtte mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam kardesım benım sağlığın ıyı olsunda ama arad bır unutmada bıseyler yaz forumatemenni ayrılıyorum msn adresin varsa orada konusurz
10-03-2008, Saat: 06:05 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hem ben hemde dostum istiyor görüsemiyoruz diye bizide ekiyorsun falan filan gece zaten uyku tutmadı gece 2 kadar konustuk telde dostun kım nan snn:S :S |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 462 Ziyaretçi