afiyet olsun
Garip Sohbetler
|
birinci kekimiz ikincide [url="http://www.nepisirsem.com/resimliyemektarifi.aspx?yemekid=56"]buuuuuuuuu hadi afiyet olsun
[/url][url="http://www.nepisirsem.com/resimliyemektarifi.aspx?yemekid=921"] [/url]
03-03-2007, Saat: 03:52 PM <
yavaş saldır yavas boğazında kalırda ölürsün....
Hasan Pelin'i İsterken
€Rkek evi= Kaynana: -Hasaann olum gel nan buraya eminmisin o peloj denen gelinlen evlenjenni nan? Hasan: -Anne yinemi be yeter tmm Aşkomo sevmion ama sakın kaynana moduna geçme lütfen... Kaynana: -Aman aşkono söz sölettirmez ztn Pelin bana laf sölese........ NEse açtırma benim bayramlık ağzımı.... Kayınbabiş: -Hopp nan oğluma söz söleme nan! Kaynana: -Ben net kızı istemem! Damat Hasan:Yeter!Gidem hade... Giderler (yoldalar) Kız evi: -Gelin: -Anne Hasan Özel msj attı hazırlanın die. Kaynana: -Amaniiin... -pElinin babişi: -Nan kız benim bu hasanı heç gözüm tutmadı bak bi gözüm açıkta kaldı wermicem seni..! Nıh hahahahahh..... -Kaynana:kONUşma nan!Sen sus bakiim bu evde kararları ben weririm! -Gelin: -Geldiler! Kapı vurulur: TAK TAK TAK! Pelinin babişi: -Höstt nan!Kapıyı kırıodun! Damat: -Özür Babş.Çalışır yenisini alırım(Masum Masum) Pelinin annesi: -Amanda kimler gelmiş.Noşgeldiniz! Hasanın annesi: -Gelmez olaydık. Gelin: -Buyrun içeri geçin. Girerkene.... Pelinin babişi: -Nan Hasan sen burayı babanın ahırımı sandın çıkar nan ayakkabnı! Damat: -Tmm babiş kızma! Hal hatır faslı...Derken isteme bölümü... Hasanın babişi: -Öhüm Öhüm öhü öhü öhü ıhımmm...Efet efeim sebebi ziyaretimiz ALLAH'ın emri...... kapı:TAK TAK TAK TAK... Gelin: -Bakıormm...Geldimm... Kapı açılır.... -Nan sizmi geldiniz?Oşgeldiniz geç €zgi,Faruk geçin... Faruk: -ii akşamlar... Ezgi: -SLm analar babalar nbr? Faruk: -Sus kız Ezgi Burası bizim Forum deil. Ezgiardon abi.... Gelin: -Nese...Geçin Geçinn...Baba dvm et.. Hasanın babişi: -Ne dioduk..Allah'n emri Peygamberin kabliylen Kızınız..... Kapı:TAK TAK TAK... Gelin: -Bakıormmm...Geldimm... Kapı açılır.... Gelin: Anaaa Forumum gelmiş..Oşgeldiniz geçin... Bütün forum: -İİ akşamlar. Ev ahali: -ii akşamlar... Hasanın Babişi: -Nese...Allah'n emri Peygamberin kabliyle kızınız Peloju Oğluma istiorm.. Pelinin Babişi: -Bilmemki..Bi Admine soralım.. Nan Admin verionmu nan kızımı Hasanına? Admin:Bilmiom walla.Tek bi şartım war.Başlık parası isteruk.Dimi forum. Forum: -Evtttttttttttttttttttttttttt..! Admin:Wermessenuz vermeuk!300 Bin DOlar.. Hasan: -Ne bu nan.Binbir Gecemi okuoz!Çöşşş.!! Admin:Bizene bizene...Bu devirde kolay kız verilmio! Peloj: -Bari biraz indirim yap! Admin: -Bunun wergisi war,Kdvsi var,sitesi var,forumu var,teklif hakkı var,makyajı var,yatak odası vr,çeyiz var...Nerde indirm yapcaz..Nan! Hasanın babişi: -Kabul nan Admin.Senden korkan senin gibi Admin olsun... Admin: -EEee o zmn werdik gitti.. Bütün forum: -Ben evlenmijem.Nese mutluklar Öqüşme Faslı.Muxc Muxc Muxc..... --------Mutlu Son---------
03-03-2007, Saat: 03:53 PM <
slmmmm yav gezdim burda daha eğlenceli bi yer bulmadım değerinizi anlayıp geldimmmm canlarımmm nasılsınız sefa hilal emrehan nusret nabersiniz
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 122 Ziyaretçi