:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
mertb77
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim anlamadığım gocundun birden sen niye atladınkı hemen

ne gocuncam kardesım su an ben varım burda ve ole soleme geregı duydum hem sen nıye atlıyoısunkı anlayalım
flame
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne gocuncam kardesım su an ben varım burda ve ole soleme geregı duydum hem sen nıye atlıyoısunkı anlayalım

ben heryere atlarım kimeneee sorunmu var acabaaaaConfusedmiley21:
Ara
mertb77
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben heryere atlarım kimeneee sorunmu var acabaaaaConfusedmiley21:

dikkat ette atlama ole heryere bence
fındık-s
şşşş noluyooo hooop nöbetçiler bu adam krala sataşıyo Big Grin
flame
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkat ette atlama ole heryere bence
ya ben atlayınca sana ne oldu birdennnn anlamadım eğer ben atlayınca sana bişey oluyosa söle atlamam Confusedmiley10:
Ara
mertb77
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşş noluyooo hooop nöbetçiler bu adam krala sataşıyo Big Grin

bence hıç çagırmayın kımseyı duzgunce konusuyorum burda cagırmana gerek yok nobetcilerini
mertb77
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben atlayınca sana ne oldu birdennnn anlamadım eğer ben atlayınca sana bişey oluyosa söle atlamam Confusedmiley10:

sadece dıkkat et dıyorum kardesım bana bırsey oldugu yok sonucta karsıdakı bır ınsan bende bir insan oldugum ıcın oki ondan dıkkat et dedım ok
mertb77
offff genemı atılcaz kanaldan yoksa Big Grin
flame
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşş noluyooo hooop nöbetçiler bu adam krala sataşıyo Big Grin

fındığım bak merak etme benle uğraşmak zordurrr kimseye gerek yok
Ara
mertb77
valla kımseyle ugrastım yok benım

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 61 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 01:25 PM