flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim anlamadığım gocundun birden sen niye atladınkı hemen
ne gocuncam kardesım su an ben varım burda ve ole soleme geregı duydum hem sen nıye atlıyoısunkı anlayalım
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:10 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim anlamadığım gocundun birden sen niye atladınkı hemen ne gocuncam kardesım su an ben varım burda ve ole soleme geregı duydum hem sen nıye atlıyoısunkı anlayalım mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne gocuncam kardesım su an ben varım burda ve ole soleme geregı duydum hem sen nıye atlıyoısunkı anlayalım ben heryere atlarım kimeneee sorunmu var acabaaaamiley21:
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:15 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben heryere atlarım kimeneee sorunmu var acabaaaamiley21: dikkat ette atlama ole heryere bence mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dikkat ette atlama ole heryere benceya ben atlayınca sana ne oldu birdennnn anlamadım eğer ben atlayınca sana bişey oluyosa söle atlamam miley10:
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:19 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşş noluyooo hooop nöbetçiler bu adam krala sataşıyo bence hıç çagırmayın kımseyı duzgunce konusuyorum burda cagırmana gerek yok nobetcilerini
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:21 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya ben atlayınca sana ne oldu birdennnn anlamadım eğer ben atlayınca sana bişey oluyosa söle atlamam miley10: sadece dıkkat et dıyorum kardesım bana bırsey oldugu yok sonucta karsıdakı bır ınsan bende bir insan oldugum ıcın oki ondan dıkkat et dedım ok fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:şşşş noluyooo hooop nöbetçiler bu adam krala sataşıyo fındığım bak merak etme benle uğraşmak zordurrr kimseye gerek yok |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|