flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim ne korktun özür diliyosun hemen bee bu kadarda olmazkii amaaaaaaaaa
evet korkuyorum ve korkmak buyukluktur bence kardesım
Canı Sıkılanlar
|
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:42 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeşim ne korktun özür diliyosun hemen bee bu kadarda olmazkii amaaaaaaaaa evet korkuyorum ve korkmak buyukluktur bence kardesım
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:43 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin şu anda burada bulunmaman gerekiyor evet haklısın ve neden aldımıda bır ben bılrıım bır allah bılır bırde karsımdakı kısı bılır sucumu bılıyorum ama neden aldımıda kımse bılemez ıste ercan kardeş
10-03-2008, Saat: 11:44 PM <
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin şu anda burada bulunmaman gerekiyor karısmak ıstemm haklısın belkıde ama bır kere uyarıcı bı yazı yazmıssın aynı konuyu takrarlayıp mertınde kalbını kırma ıstersen
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:44 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nolu burda nanbisey yok gulay bacım sen gırme
mertb77
10-03-2008, Saat: 11:45 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karısmak ıstemm haklısın belkıde ama bır kere uyarıcı bı yazı yazmıssın aynı konuyu takrarlayıp mertınde kalbını kırma ıstersen gulay bacı sen gırme ercan kardes haklı ben cezalıyım ama onu neden yaptımı kımse bılemez ya çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nolu burda nan nan ne demek LAN
10-03-2008, Saat: 11:46 PM <
flame Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nan ne demek LAN lan demenın degısık seklı
fındık-s
BeRAtS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin şu anda burada bulunmaman gerekiyor kahramanım benim :kucak:
mertb77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gulay bacı sen gırme ercan kardes haklı ben cezalıyım ama onu neden yaptımı kımse bılemez ya ben karısmıyorum yha sadece bnde bıseyler solemek ıstedım ıcımde tutamıom ıste o arkıde bnı yanlıs anlamas ıns |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|