:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
casus021
bugün yıllardan sonra sevdigim insanları gördüm
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün yıllardan sonra sevdigim insanları gördüm

hhheeeeeeee bnde sevgılı yptın sandım Big Grin
Ara
casus021
aslında oda oluyordu
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında oda oluyordu

ohaaaaaaaaa nan nasıl yanı :o:
Ara
casus021
bende olayın içine düstüm balıklamasına konu evlilikten açılınca sıra bize geldi oradan kaynaklanıyordu sevdigim insanın ailesi yapıyordu aramızı ben kabul etmedim kız güzeldi
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende olayın içine düstüm balıklamasına konu evlilikten açılınca sıra bize geldi oradan kaynaklanıyordu sevdigim insanın ailesi yapıyordu aramızı ben kabul etmedim kız güzeldi

fatıh evfenıp npcn ya bosver Wink
Ara
casus021
aslında evlenip kötü yola düsmekten kurtulcam bu güne kadar hep direkten döndüm bundan sonra bende anladım evlilk sart oluyor onun için evlenmeye karar verdim
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında evlenip kötü yola düsmekten kurtulcam bu güne kadar hep direkten döndüm bundan sonra bende anladım evlilk sart oluyor onun için evlenmeye karar verdim

daha dune kdr ıstemıodun :hayir: sımdık noldu nan :hayir:
Ara
casus021
süleyman babanın mantıgını yürütüyorum dün dündür bugün bugündür aslında daha evvelde vardı karamsar davranıyordum fakat bazı şeyleri görünce durum birazdaha netlik kazandı anladım ki bu böyle gitmiyecek bu durum dün netlik kazandı
Ara
çilekli cuklat
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süleyman babanın mantıgını yürütüyorum dün dündür bugün bugündür aslında daha evvelde vardı karamsar davranıyordum fakat bazı şeyleri görünce durum birazdaha netlik kazandı anladım ki bu böyle gitmiyecek bu durum dün netlik kazandı

hıhhhh kendın bılırsın Wink bekle ben gelcem hemn okeConfusedmiley20:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi
  Tarih: 12-03-2024, 10:13 PM