bugün yıllardan sonra sevdigim insanları gördüm
Canı Sıkılanlar
|
10-04-2008, Saat: 10:04 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugün yıllardan sonra sevdigim insanları gördüm hhheeeeeeee bnde sevgılı yptın sandım
10-04-2008, Saat: 10:08 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında oda oluyordu ohaaaaaaaaa nan nasıl yanı :o:
bende olayın içine düstüm balıklamasına konu evlilikten açılınca sıra bize geldi oradan kaynaklanıyordu sevdigim insanın ailesi yapıyordu aramızı ben kabul etmedim kız güzeldi
10-04-2008, Saat: 10:13 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende olayın içine düstüm balıklamasına konu evlilikten açılınca sıra bize geldi oradan kaynaklanıyordu sevdigim insanın ailesi yapıyordu aramızı ben kabul etmedim kız güzeldi fatıh evfenıp npcn ya bosver
aslında evlenip kötü yola düsmekten kurtulcam bu güne kadar hep direkten döndüm bundan sonra bende anladım evlilk sart oluyor onun için evlenmeye karar verdim
10-04-2008, Saat: 10:17 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aslında evlenip kötü yola düsmekten kurtulcam bu güne kadar hep direkten döndüm bundan sonra bende anladım evlilk sart oluyor onun için evlenmeye karar verdim daha dune kdr ıstemıodun :hayir: sımdık noldu nan :hayir:
süleyman babanın mantıgını yürütüyorum dün dündür bugün bugündür aslında daha evvelde vardı karamsar davranıyordum fakat bazı şeyleri görünce durum birazdaha netlik kazandı anladım ki bu böyle gitmiyecek bu durum dün netlik kazandı
10-04-2008, Saat: 10:21 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:süleyman babanın mantıgını yürütüyorum dün dündür bugün bugündür aslında daha evvelde vardı karamsar davranıyordum fakat bazı şeyleri görünce durum birazdaha netlik kazandı anladım ki bu böyle gitmiyecek bu durum dün netlik kazandı hıhhhh kendın bılırsın bekle ben gelcem hemn okemiley20: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 60 Ziyaretçi