seni bilmem ama ben annenin karışmasından yanayım karışmayanlarıda gördük ona güldüm
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-07-2008, Saat: 10:38 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazı noktalarda karışılır ve annenin çocuguna karışmasından ileride çok sorunlar çıkıyor bazı noktalarda tamam ama hayatının her anına da karışılmaz ki ama di mi
10-07-2008, Saat: 10:39 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben fikrimi söyledim fatıhhhhhh gıtttt artık eflen
10-07-2008, Saat: 10:40 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazı noktalarda tamam ama hayatının her anına da karışılmaz ki ama di mi haklısın canımmmm bnm
fındık-s
10-07-2008, Saat: 10:40 PM <
casus021 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni bilmem ama ben annenin karışmasından yanayım karışmayanlarıda gördük ona güldüm karışılmayanlara noluyomuş ki gördük diyosun o onların karakteridir herkes bir değil ya fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bazı noktalarda tamam ama hayatının her anına da karışılmaz ki ama di miana çocuga yön verendir örnek benim annem bize her şekilde yön verir ve karsı çıkardı ama hepte haklı çıkıyordu
fındık-s
10-07-2008, Saat: 10:42 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın canımmmm bnm haklıyım di mi hem ben çocuk değilim 30 yaşını geçtim neyi yapıp yapmıcağıma karar verebilirim ama anne işte dayanamıyo karışıyo yine fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karışılmayanlara noluyomuş ki gördük diyosun o onların karakteridir herkes bir değil yakarterle alakası yok bunun aile egitimi ilgilidir birde çocugun arkadasları ile ilgili dir benim önceki arkilerimle şimdiler arasında daglar kadar fark var |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 570 Ziyaretçi