:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrrrr sen benı unuttun dıyee canım sıkıldı bıkerem :kiyamam:

oyyy kıyamam ben de işin var diye muhabbete katılmıyodun zannettim güzelim ne bileyim Wink
gel bakiim sen :kucak:
webweled
peqii pardonnn Smile
Ara
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy kıyamam ben de işin var diye muhabbete katılmıyodun zannettim güzelim ne bileyim Wink
gel bakiim sen :kucak:

hopppppppp geldımmm Smile Smile Smile yokk ben sızı ızlıyodumm ama konuya atlayamadım bı Confusedirit:
Ara
fındık-s
konu da zaten öyle herkesle konuşulcak şey değil ama nasıl oraya kaydıysa mevzu biz kendi aramızda konuşuyoduk di mi yaaa Wink
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu da zaten öyle herkesle konuşulcak şey değil ama nasıl oraya kaydıysa mevzu biz kendi aramızda konuşuyoduk di mi yaaa Wink

baktımmm derın bı mevzu bu bnı aşar dedım sustum (: karnım acıktı yha :S
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baktımmm derın bı mevzu bu bnı aşar dedım sustum (: karnım acıktı yha :S

hadi ya bişe yemedin mi gerçi az yedim öğlen acıktım dedin ya ben de acıktığımı hissettim şimdi Smile
çilekli cuklat
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ya bişe yemedin mi gerçi az yedim öğlen acıktım dedin ya ben de acıktığımı hissettim şimdi Smile

sabah evde kahvaltı yaptım magazaya gelınce tost falan yedım sımdık gene karnım acıktı ya bu kadar yemek yıyorum yıne kılo alamıyorum :S magazada tekım arkadas gelınce ancak yemek yerım (: senındemı karnın acıktı cnm Smile
Ara
fındık-s
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabah evde kahvaltı yaptım magazaya gelınce tost falan yedım sımdık gene karnım acıktı ya bu kadar yemek yıyorum yıne kılo alamıyorum :S magazada tekım arkadas gelınce ancak yemek yerım (: senındemı karnın acıktı cnm Smile

evet Tongue ben de doymuyorum ya içimde bi canavar mı var ne Tongue yedikçe acıkıyorum Big Grin 100 kilo olcam bişe kalmadı Big Grin
mertb77
ben geldim ya kımse varmı acaba buralarda koselerde bucaklarda Big Grin
çilekli cuklat
bennn varım merjımmm

janım bnm aynn bnde cok yıyorum yemek yaBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 14 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 01:12 AM