çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrrrr sen benı unuttun dıyee canım sıkıldı bıkerem :kiyamam:
oyyy kıyamam ben de işin var diye muhabbete katılmıyodun zannettim güzelim ne bileyim
gel bakiim sen :kucak:
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:16 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayırrrrr sen benı unuttun dıyee canım sıkıldı bıkerem :kiyamam: oyyy kıyamam ben de işin var diye muhabbete katılmıyodun zannettim güzelim ne bileyim gel bakiim sen :kucak:
10-07-2008, Saat: 11:18 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oyyy kıyamam ben de işin var diye muhabbete katılmıyodun zannettim güzelim ne bileyim hopppppppp geldımmm yokk ben sızı ızlıyodumm ama konuya atlayamadım bı irit:
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:21 PM <
konu da zaten öyle herkesle konuşulcak şey değil ama nasıl oraya kaydıysa mevzu biz kendi aramızda konuşuyoduk di mi yaaa
10-07-2008, Saat: 11:23 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu da zaten öyle herkesle konuşulcak şey değil ama nasıl oraya kaydıysa mevzu biz kendi aramızda konuşuyoduk di mi yaaa baktımmm derın bı mevzu bu bnı aşar dedım sustum (: karnım acıktı yha :S
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:24 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:baktımmm derın bı mevzu bu bnı aşar dedım sustum (: karnım acıktı yha :S hadi ya bişe yemedin mi gerçi az yedim öğlen acıktım dedin ya ben de acıktığımı hissettim şimdi
10-07-2008, Saat: 11:27 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi ya bişe yemedin mi gerçi az yedim öğlen acıktım dedin ya ben de acıktığımı hissettim şimdi sabah evde kahvaltı yaptım magazaya gelınce tost falan yedım sımdık gene karnım acıktı ya bu kadar yemek yıyorum yıne kılo alamıyorum :S magazada tekım arkadas gelınce ancak yemek yerım (: senındemı karnın acıktı cnm
fındık-s
10-07-2008, Saat: 11:36 PM <
çilekli cuklat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sabah evde kahvaltı yaptım magazaya gelınce tost falan yedım sımdık gene karnım acıktı ya bu kadar yemek yıyorum yıne kılo alamıyorum :S magazada tekım arkadas gelınce ancak yemek yerım (: senındemı karnın acıktı cnm evet ben de doymuyorum ya içimde bi canavar mı var ne yedikçe acıkıyorum 100 kilo olcam bişe kalmadı
mertb77
10-07-2008, Saat: 11:57 PM <
ben geldim ya kımse varmı acaba buralarda koselerde bucaklarda
10-07-2008, Saat: 11:58 PM <
bennn varım merjımmm
janım bnm aynn bnde cok yıyorum yemek ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|