rİja Ederİmm Bİrtanecİk Kusenİm.........
Gel...............(ss)
|
12-05-2006, Saat: 03:24 PM <
Sana yang?n...sana a?...sana susuz
Sana sevdal?... Gel !!!! S?per bi ?iir cnm, eline y?re?ine kalbine sa?l?k... Umar?m sana sevdal?, sana a? ve senin sevdi?in ki?i bir an ?nce yan?na gelir...
12-05-2006, Saat: 03:28 PM <
ManyaX_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
12-05-2006, Saat: 03:34 PM <
Sen saol, saolki b?le g?zel ?iirler yazas?n Hem bak belki bekledi?in ki?i bunu g?r?r g?rse eminim mutluluktan havalara ucur.. ??nk? s?per bi sesleni?...
eminim geljektir cnm
12-05-2006, Saat: 03:36 PM <
hım gördü ve dediğin gibi mutlu oldu......hep yascam ben o ve aşkımıs var oldukca.....bundan sonraki her şiirimi ona yascammm....vee...
ben eminimm çok yakında geljekkkkk.... tekrar saol canım......
12-05-2006, Saat: 03:44 PM <
başka yazında da demiştim
BekLEmek GüzeLdir GeLEcekse BekLEnen...!!!!!! Ama bekLEmeye değiyorsa BekLenen GeLir o zaman ..!!!
12-05-2006, Saat: 03:46 PM <
MEGALOMAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:h?m g?rd? ve dedi?in gibi mutlu oldu......hep yascam ben o ve a?k?m?s var oldukca.....bundan sonraki her ?iirimi ona yascammm....vee... sen hi? vazge?me hep yaz ona bi?iler.. Yazki onun sana olan ba?l?l??? dahada arts?n... yaz ki seni ?l?m?ne sevsin... Sende tekrar saol cnm
12-05-2006, Saat: 03:48 PM <
(?ZL?YORUM SEN?? GEL.....)
te?ekk?rler arkada??m bu g?zel payla??m?n i?in
12-05-2006, Saat: 04:07 PM <
Carizmatic Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ba?ka yaz?nda da demi?tim?le arkada??mmm saol yorumun i?in.....de?iyor...
12-05-2006, Saat: 04:08 PM <
ManyaX_BoY Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen hi? vazge?me hep yaz ona bi?iler.. Yazki onun sana olan ba?l?l??? dahada arts?n... yaz ki seni ?l?m?ne sevsin...vazge?meyece?im can?m ne ondan nede ?iirlerimdennnn.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi