blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:b?lesi ii bi site oldugunu d???nmemi?tim ya cok mu gec kesfetmi?im yanesem hi? bi?i i?in gec kal?nm?s say?lmas dimicok saolun
yok can?m gec kald?n say?lmas (: Sende saol tatl? yarat?k (: aram?sa hosgeldin jnm (:
ben geldiii!!hosgeldin yuk mu?
|
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:b?lesi ii bi site oldugunu d???nmemi?tim ya cok mu gec kesfetmi?im yanesem hi? bi?i i?in gec kal?nm?s say?lmas dimicok saolun yok can?m gec kald?n say?lmas (: Sende saol tatl? yarat?k (: aram?sa hosgeldin jnm (:
julı bende esmer sewermm.bide mawişse tam benlik:p..ok saol cnm ilgin için teskür..baksana özlediysen kos ona bekleme..beklemek ii değildir cogu zaman.yani geç kalmaman adına.
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:jul? bende esmer sewermm.bide mawi?se tam benlik:p..ok saol cnm ilgin i?in tesk?r..baksana ?zlediysen kos ona bekleme..beklemek ii de?ildir cogu zaman.yani ge? kalmaman ad?na. can?m benim ?nerin i?in t?k ederimm Mavi?mi waoww oda g?sel (:
eed ya esmer we mawişş.nadirler ama:drice ederim7/24..sende cok tatlısın yaaajüliii
12-04-2006, Saat: 10:59 PM <
esmer we mavi göslü..
olabilir ama.. sadece bana baksın.. bi beni görsün gösleri yeter.. ama aynen esmer tercihimdirr... blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eed ya esmer we mawi??.nadirler ama:drice ederim7/24..sende cok tatl?s?n yaaaj?liii tsk ederim jnm miley9: ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:esmer we mavi g?sl?.. aynen k?s esmer olsun yaln?s bana baks?n evet evet (: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
*-*-*slm Millet Ben Asi Güzel Asli Geldiii:) :) [_ A -] [ _ S -] [ _ L -] [ _ I -] | Shimariq_Shey | 32 | 1,254 |
04-12-2022, Saat: 04:46 PM Son Yorum: wildfang |
|
sıtt bakar mısınn kim geldiii | EyLuLce | 22 | 918 |
04-08-2022, Saat: 03:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
Bana hosgeldin diyecek var mı ? :) | anarshe | 11 | 1,488 |
02-17-2012, Saat: 06:01 PM Son Yorum: history |
|
Bana da Hoşgeldin Diyiverin :) | CaNaT | 102 | 4,582 |
07-05-2009, Saat: 05:08 PM Son Yorum: wazqecilmezim |
|
Hoşgeldin .. | ѕαкℓı@мѕı@η | 21 | 1,362 |