Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sevmeyi Biliyormuyuz.??
pardon abicim yaşın çok büyükmüş görmemişim Big Grin
Ara
euheuehuehueh Yohq Yohq ZorunLu DeeL ... Big Grin
Ara
sevmey? b?l?yom ama sevecek ?nsan yok
Ara
oy oy oy oy oy canım benimSmile
Ara
bundan snr önüme düzgün biri bi cıksın..öLe sewcmki_bnde sevebiLdgni göstercemmmm!!!!
cok da mutLu oLcm eminimkii..
Ara
..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bundan snr ?n?me d?zg?n biri bi c?ks?n..?Le sewcmki_bnde sevebiLdgni g?stercemmmm!!!!
cok da mutLu oLcm eminimkii..

?n?.. ?n?... Aldanma ?ocuksu Mahsum Y?s?ne
Ara
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne kadar aip ben sana bu kardelen die mi hitap ediyorum i?imi y?reeemiii b?bremiii dala??m???? incittinnnnnnnnn....

yaw morci ben de?ilim.o yazan karamelek diye biri.beni kar??t?rmay?n karde?im.Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
ne g?zel ho?geldiniz diyosunuzSmile

kardelen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaw morci ben de?ilim.o yazan karamelek diye biri.beni kar??t?rmay?n karde?im.Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
in$ gökhan..!!!
Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
ya okadar yaz?y? ??enmeden okudunuz muSmile yaz?y? g?r?nce fenal?k geldi zaten g?zlerim bozuldu motit?re yak?n olmaktan yaw radyasyon ba??ml?s? oldum vallaSmile yak?nda bi kolum filan daha ??karsa radyasyondan ?a??rmayacamSmile bu kulland???m 2. monit?r ve bunun radyasyonu daha ?ok kafa yap?yo ya SmileSmileSmileSmileSmile malbora dan birinci sigaras?na d?nmek gibi bi?eSmileSmileSmile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  beklentisiz sevmeyi denediniz mi? mehmetkılıc 10 1,892 02-08-2008, Saat: 07:10 PM
Son Yorum: uslanmaz_genc

Konuyu Okuyanlar: