dost KALıcı AŞK bitici bunu bilir bunu sölerim
H?? Dostunuza A?ik Oldunuzmu
|
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dost KAL?c? A?K bitici bunu bilir bunu s?lerimooo karde?im benim d?kt?rm??i?n aferin sana
blue_belial
12-30-2006, Saat: 08:39 PM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dost KAL?c? A?K bitici bunu bilir bunu s?lerim allah?na kurban blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah?na kurbanwalla bende onu dedim bu kucuk kendini a??o
Bozkırda dolaşır çiçek açarım ben
böörüm yanar kanarım ben zincire urlamam asla bulaşana çok pis dalarım ben
?nsan?n a?kta en do?ru tercihi dostudur e?er dostum diyebildi?iniz bir insana a??k olursaniz sak?n korkmay?n hayatta tadabilece?iniz en g?zel duygu budur dostun ne kadar de?erli oldu?unu tekrar g?sterir...
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bozk?rda dola??r ?i?ek a?ar?m ben b??r?m yanar kanar?m ben zincire urlamam asla bula?ana ?ok pis dalar?m ben oo karda??mmm bu kadar kendini belli etmeeee k?skan?om senii zeki seghh YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?nsan?n a?kta en do?ru tercihi dostudur e?er dostum diyebildi?iniz bir insana a??k olursaniz sak?n korkmay?n hayatta tadabilece?iniz en g?zel duygu budur dostun ne kadar de?erli oldu?unu tekrar g?sterir...ooo y?lmazzz ne konu?mu?un beghhh
Dosta a??k neden olumas?n ki. Sonu?ta a?kta dostlukta benzer birbirine. Dostun i?in can?n? verirsin , ona her ?eyini anlat?rs?n , t?m zaman?n? onunla ge?irmek istersin , onu kendi can?ndan ?ok seversin a?kta da b?yle de?il midir ? ?nsan i?te akl?na s?z ge?iriyor ama ya y?re?ine. A?k bu dostu yok bunu atalar ne demi? a?k bu ota da kona ...a da konar. A?k laftan anm?yo ki. Ceremi seni anl?yorum. Hep b?yle oluyor ama sen seviyorsunda kar??l??? olmuyor ve senden uzakla??yor. Can?n? s?kma Life's like This !
01-28-2007, Saat: 01:04 AM <
valla ben olmadım Allah'da göstermesin de zaten çünkü çok zor bir durum, bunun ne demek olduğunu bilirim aslında çünkü dostum bildiğim çoğu insan bana aşık oldu ve bu durum da dostluğumuzun bitmesine neden oldu!!! işte asıl kötü olan da bu..!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
dostunuza buradan seslenin..... | lazmurat | 15 | 1,716 |
12-21-2008, Saat: 02:56 PM Son Yorum: fbli_esra |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi