12-15-2006, Saat: 11:11 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,379
-
Konuları:
10
-
-
Rep Puanı:
aynen cnmm..
aynennn..
bi de hep şunu isterm..
kimse pişman olacaı şeler yapmasınn..
ya da yaptıklarından pişmann olmasınn..
ALLAH yardımcısı olsun herkesnn...
12-16-2006, Saat: 10:57 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
5,481
-
Konuları:
444
-
-
Rep Puanı:
Sevipte ayr?lmak diye buna diyorlar herhalde , seni her zaman ?ok sevdim ayr?lmak akl?m?n ucundan bile ge?medi , ama nedense hep senin istedi?in oldu yani ben sadece ?z?lmekle kald?m . Seni kaybettim ya art?k bir?eyler kaybetmekten korkmuyorum , Korktu?um tek bir ?ey var , yine k?r?lmak bu ya?ta bu kadar ?ok ?ey ?ekmek insana dokunuyor . Sana inanmak isterdim ama inanam?yorum i?te benim ?ektiklerimi , sen ?ekseydin belki daha ?ok ?ey yapard?n belki kahrolurdun ?z?nt?den . Ben yapt???m ilk hatada seni ne kadar ?ok sevdi?imi anlam??t?m , seni ?ok sevmi?tim , sana ?ok g?venmi? ,ba?lanm??t?m . Senin y?z?nden ne kadar ?ok ac? ?ektim , sen ?? kez ardarda ?lmek ne demek bilir misin ? Bilemezsin ki. Sen ne ya?ad?n ki . Normalde birsi bir?ey yazarken kontrol eder nerelerde yanl?? var diye bunun hi? bir yerinde yanl?? yok k?r?lan biri i?in tabi sen bunu bilemezsin sen hi? k?r?ld?n m? ki ? yok can?m k?r?lmak kim sen kim ...K?r?lsan bile benim kadar k?rg?n olamazs?n , sevdi?i taraf?ndan k?r?lm?? kadar yaral? bir insan nas?l ya?ar ki , bende sana soruyorum sen hi? sevdi?in taraf?ndan k?r?ld?n m? ki . ?imdi ?ark?larm?z? dinliyorum . Seni unutmak , bu ?ark?lar?n hi? bir anlam? olmad???n? kan?tlamak istiyotum ama olmuyor unutam?yorum seni olmuyor i?te olmuyor . Seni unutup birilerini sevmek istiyorum , unutmam laz?m seni . Sen benim bu mektubumu okuyamayacaks?n ama okuman laz? ne kadar yaral? oldu?umu anlaman laz?m . A?lamak istesemde a?layam?yorum art?k g?z ya?lar?m bile akm?yor senin i?in , akmas?nlar zaten . Senin i?in de?mezmi? , hi?bir ?eyi haketmemi?sin sen diyor beynim ama bir de kalbim s?yleye bilse art?k . Unutulman laz?m art?k ama her?ey seni hat?lat?yor hep o bak??lar?n geliyor akl?ma yapam?yorum herg?n y?z?ne bakt???m birini unutam?yorum . Bak sonunda a?lad?m i?te , yine a?latt?n beni .Sevmediysen neden en ba??nda s?ylemedin , birilerini yaralay?p gitmek nedense ?ok ho?una gidiyor . Bunu mu istiyordun k?rd?n i?te yaralad?n art?k gidebilirsin , seni sevmiyorum , sevmemem laz?m , sevmiyece?im . Art?k yoluna devam edebilirsin bakal?m ?imdi s?rada kim var , g?zlerinin ?n?nde eriyip gitmem ho?una gidecekse , senin inad?na g??l? olaca??m seni unutmam laz?m . Sen seni sevenlerin de?erini bilemedin .Yapamad?n . Sen sevilmeye al???k de?ildin benimse tek hatam seni sevmekti , su? muydu bu , birini sevmek su?muydu . Sen benim hep mutlu g?r?nd???me bakma ve sen benim seni unuttu?umu d???n yine ba?la birilerine a??k ol ama bari onlar? k?rma benim ?ektiklerimi onlarda ?ekmesinler . Hayat?m?n hatas?n? yapm???m seni sevmekle ama iyide oldu bana hayat?n ger?eklerini g?sterdin ?ok sa?ol bir daha hi? kimseye bu kadar g?venmeyece?im , bir de ger?ekler ac? de?il derdin hay?r ger?ekler ac?d?r senin bana ?ektirdiklerin , beni sevmemen ve en ?nemlisi seni sevmem ac? de?il mi ? Bunlar ac? de?ilse ger?ekler ac? de?il kabul ediyorum ama s?yle bana bunlar m? ac? de?il ? Neyse bu benim Beklide sana son yazd?klar?m ama bunu da okuyamayacaks?n biliyorum …okumasan daha iyi asl?nda benim seni unuttu?umu sanman her?eyden daha iyi ama neyse art?k bitti . Yanl?z Ve Yaral?y?m . ??te ?imdi sevinme zaman?n . Mutlu ol . Sana g?lmek yak???yor .Beni d???nme senin i?in bir hi? olarak kalmam en iyisi . Ho??akal bitanem , ho??akal. Unutma ger?ekten sevenler iki kez ho??akal dermi?.
EMREHAN
12-21-2006, Saat: 08:52 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
21
-
Konuları:
3
-
-
Rep Puanı:
g?k yz?nde k?z?l bulutlar tutu?mu?...yanm?? y?k?lm?? bu ?ehrin yollar?nday?m...parlak ???klar d??leyip y?r?yorum.y?ld?zlara bak?p y?n?m? ar?yorum.terkedilmi? ?ehrin kaybolan g?ne?ini ararken,g?zlerimde renk renk ???klar parlarken....Burda kal.burda kal.yan?mda kal...yemye?il d??ler i?in.
(nem-n?kleer k??)
e?er tekrar g?rebilseydim sadece bu ?ak?y? dinlemesini isterdim..
blue_belial
12-21-2006, Saat: 10:06 PM <
amcaogluna ıthafen!
sımdıye dek cok pot kırdın ama
bu sonuncusu cok agırdı amcaoglu!
selam allahın selamı ama, onuda gondersen almam artık!