ManyaX_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bası insanları çıkarabilsem tam anlamıyla hayatımdann..canım benim inşallah çok mutlu olucaksın allahın izniyle tatlım düşünmemeye çalış eziyet ediosun kendine... sevenlerinide yani bizleri de üzüosun...
en mutlu insan olcam bajım..
yine de saolsun..
o da hep mutlu olsun inş...
._._Böyle Mutluyum._._
|
01-15-2007, Saat: 01:10 AM <
Üzüldüm ama sana kötü birşey olmadığı için sevindim....
Yinede eğer yeni olduysa ve kendine iyi hisetmiyorsan doktora gitmene tavsiye ederim bitanem. Ya da en azında uykuya dalma bir süreliğine dayanabildiğin kadar dayan...Eğer bügün olduysa tabi kaza... Bügün değilse o zaman bol bol uyabilirsin >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çoooooook Güselmiş Kiss Saol Bajum...ben tşşkr ederim canım sende saol... MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üzüldüm ama sana kötü birşey olmadığı için sevindim....valla meleim sabaha kadar uyuyamıom zaten oyüzden sorun deil saol canımıniçi...bende seni çok sefdiim için mutluyumbak
01-15-2007, Saat: 01:15 AM <
Anlaştıkkk....Uyumak yok....başın dönerse ve miden bulanırsa hemen doktora başvur anlaştık mı cicikızım...Söz ver bakim
01-15-2007, Saat: 01:17 AM <
inş o da olcak cnmcm yaaa..
ya elimden bi kasa çıkacak.. ya da birilerine bşi olack.. ma bşiler oljak yane.. yoksa ben olmayacaım.. (rahat yane yannış anlaşılmasın ) olamas yane başka türlü bajım.. bşilerin olması lasım.. mesela dün konuştuklarımıs (kötü müyüm ne?????) heheheheheehehehe.... saol bitanem.. siz de benm canımsınıss dime kıss pericikimm MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlaştıkkk....Uyumak yok....başın dönerse ve miden bulanırsa hemen doktora başvur anlaştık mı cicikızım...Söz ver bakimsöz MELEK'im temammiley17: miley17: büük sös verdimmiley36: hihi
[quote=ManyaX_GirL]inş o da olcak cnmcm yaaa..
ya elimden bi kasa çıkacak.. ya da birilerine bşi olack.. ma bşiler oljak yane.. yoksa ben olmayacaım.. (rahat yane yannış anlaşılmasın ) olamas yane başka türlü bajım.. bşilerin olması lasım.. mesela dün konuştuklarımıs (kötü müyüm ne?????) heheheheheehehehe.... oişşş mannaksın kısım sen korkulur korkun bu kısdan temammı hıh kardeşim benim sen herşein en doğrusnu bilirsin ve yaparsın... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Mutluyum!!! | ciciKIS | 6 | 580 |
04-10-2022, Saat: 01:59 AM Son Yorum: wildfang |
|
MuTLuyum... Ama R€sminL€.... | €BeRimSin | 3 | 447 |
04-07-2022, Saat: 02:25 PM Son Yorum: wildfang |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi