Durun kavga etmeyin biri Cicikızım olur diğeri delikızım olur ikiniz de bitanem olursunuz....
Sizleri Seviyorummmm
Sizleri Seviyorummmm
Dilenci
|
01-15-2007, Saat: 12:54 AM <
Durun kavga etmeyin biri Cicikızım olur diğeri delikızım olur ikiniz de bitanem olursunuz....
Sizleri Seviyorummmm
01-15-2007, Saat: 12:58 AM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ѕєη ßiтαηєѕiη вiℓισѕυη ∂iмi ρєяiмmiley17: Sanaydı bu Bitanecik cicikızım benim Buda Delikızıma...Sende Bitane delikızımsın. Aman da kıskançkızlarım var benim he.....Nasıl başedcem ben şimdi Gelin size çikolata alayım eşit hemde kıskanmayın birbirinize
01-15-2007, Saat: 12:59 AM <
esrar g?zl?m Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol gsl olmuş emeğine sağlık Teşekürler arkadaşım Seninde yüreğine mutluluk
hehe saol meleğim benim kafga etmios şakalaşıos bis arada yapıos öle...
01-15-2007, Saat: 01:04 AM <
Ohhh rahat bir nefes aldım:
O zaman hep şakalaşın bakim ben sizi izlerim...
01-15-2007, Saat: 01:10 AM <
yaff ama sen bana diosun hep deli ksım die..
banane yaa oynamıom ben.. kısım war ya yakalamiim seni.. gel lam buraya..
01-15-2007, Saat: 01:14 AM <
Nediim ki bak hala yaramazlık yapıyorsun....
Delilik yani tıpkı benim gibi Deli işte... Dövüşmeyin he hem cicikızım şimdi hasta ilgiye şefkate ihtiyaci var. kardeşliğini göster bakim
bak kısım bak barırım heee ilgiye ittiyaçım far benim biras kardeş ol beamiley36: miley36:
meleğim bu saten beni hep itermiş küçükken manakmı ne hıh:yikildim: :yikildim: :yikildim:
01-15-2007, Saat: 01:18 AM <
Yok cicikızım manyakdeğil o senin deli kardeşin....
Korkma şimdi uslanır ve seni cici cici sever
01-15-2007, Saat: 01:19 AM <
oyy oyy oy..
noldu bakiim benm kardşmee.. canın mı yanıo cnm.. bak öleyse benmki daha çok yanar ona göree.. dikkat et kendine beaa.. benm için |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Dilenci | AfrâsyâB | 1 | 379 |
09-25-2008, Saat: 09:57 PM Son Yorum: beautiful_matrax |