ya bende aynada kendime bakmaya utanıyorum ama yandan falan bakınca pek bi ii gorunuyo DDd
Kend?ne bak?p kend?n? c?rk?n gorenler varsa. baks?nda hal?ne sukrets?n!
|
blue_belial
12-28-2006, Saat: 12:35 AM <
amın kardesım amın
sen yada bı baskası, yani benım kendı ıc dunyamda guzellestırdıgım bırısı benım ıcın her zaman guzeldır. resım yada baska bıseye gerek kalmaz. ben onu kendı gözümle görürüm. ki dıgerlerınınde boyle dusundugunden emınım senın ıcın saolasın .
blue_belial
12-28-2006, Saat: 12:36 AM <
Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bende aynada kendime bakmaya utan?yorum ama yandan falan bak?nca pek bi ii gorunuyo DDd )) yok be ya sen y?ne b? taraftan ?y? d?yosun ben bakt?mm? "yaz?k ben? gorene" d?yorum
kendine öle deme çok yakışıklı bi kardeşimizsin(bana göre)...
ama iç güsellik herşeyden önemlidir bunu çok ii bilirsiniz tşkkrler...
ama domatesi ele alırsak dışı çürükse içide çürük oluyo bunlara dikkat etmek şart
az daha şahadandan estiricem Tuz yeriz Tuz Ruhu neden yemeyiz ee ? İç güzellik şimdi dahamı iyi baksana tuzun iç güzelliğine Birde bu genc bakısmıdır nedir simdi bi kanalda veriyorlar süleyman demirel mi ne var konuk olarak Asıl PKK o Islıkcılarda ya ne bu kardesim orda sorunları çözeceklerine oradaki İZLEYİCİLER PKK sinirimi bozdular....
hehe güsel cvp
e kardeşim ona göre bakıcan işte ne biliyim sen sadece dış güzelliğemi bakarsın antisos...?
Bana g?re ilk insan? d?? g?r?n?? etkiler demedi demeyin sonradanda i? g?zellik tabiki bu elman?n iki yar?s? oldu?u i?in ayr? yapmalar? ?ok zor..:kral:
birde sakın yanlış anlamayın
Önemli olan şu; zaten böle olaylar otomatik olarak gelişir diyelim sen birinden hoşlanıyosun veya seviosun dış güzellik sana çok güzel gelir neden diye sorarsan herkezin güzel dediği başkalarına güzel gözükmeyebilir. Birde iç güzellik tabi Antisos Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birde sak?n yanl?? anlamay?n |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi