maşallah çok cikspşş bişe dijem şu avatarını kaldır ya rüyalarıma giriyo kan felan böğkkk
Nescafe Bile 3'ü 1 Arada Ama Ben Yanlızım !!!
|
01-24-2007, Saat: 08:04 PM <
doğrudur arkadasım ama onunde guzel bı hayat var tabı onu guzel kılmak senın elınde canım benım kotulestırmekte ole ve umarım dogru yolu gorursun
01-24-2007, Saat: 11:28 PM <
ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:maşallah çok cikspşş bişe dijem şu avatarını kaldır ya rüyalarıma giriyo kan felan böğkkk çıks olmaz kaldırmam banane banane :hihi hehe rüyalarına avatarımla girdim ya bu da bi başarı :yikildim:
güsel awatar..cocukta hayret bişi haa kızın yarasına bakcagına öpüo.gerçi kesin öpümde ileşsin mawzusuna kandırmıtır kısı:d:d:d
01-26-2007, Saat: 11:18 PM <
blue Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güsel awatar..cocukta hayret bişi haa kızın yarasına bakcagına öpüo.gerçi kesin öpümde ileşsin mawzusuna kandırmıtır kısı:d:d:d olaya farklıd bakmak lazım ya öpüşürken kanadıysa :yikildim: cagkan_666 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olaya farklıd bakmak lazım ya öpüşürken kanadıysa :yikildim:WALLA OLABİLERR.BEN BİLMEMHATTA HİÇ KARIŞMAMOHA AMA ÖLEE ÖPÜLMESKİ RESMEN PARCALAMIS YUHHYAF BİZENE GERÇİ ALAN MEMNUN SATAN MEMNUN
01-27-2007, Saat: 01:33 AM <
dayak yemiş dayak
pisrsingte düşmüş kaşındaki orası kanamış. normal bişi dayak yemek Neyse güzel bir arkadaşsın hoşsun ALLAh sahibine bağışlasın. Ama gerçekten hoş bir avatar değil. Kanlar falan. zaten yeterince kan görüyoruz. İnlşalah değişirsin Sevgiler.
aLLâh sevdikLêrinê ßâgisLâsin
RêsimLêin hepsi cok hôs...YâkisikLsin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
tamam ya hepsini bir arada topladım.... | SADİ | 14 | 1,308 |
07-22-2007, Saat: 06:43 AM Son Yorum: CReATuRE |
|
3'ü bir arada | deryalım | 76 | 3,633 |
07-22-2007, Saat: 05:39 AM Son Yorum: CReATuRE |
|