EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne töktürmüş beghhh eee kimin...............
Güzelim cümleni niye yarım bıraktın
Onadır bu itirafım bilmesede el gibi okuyacak olsada onadır...!
|
EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne töktürmüş beghhh eee kimin............... Güzelim cümleni niye yarım bıraktın PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kesinlikle unutma devamıda güzeldir dinlemeni tavsiye ederim Yavuz Bingöl söylüyor çok anlamlıdır ne zaman bunalsam beni kendime getirir... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzelim cümleni niye yarım bıraktınkarşıdakinin zekası onu tamamlamaya yeterdie düşündüm
01-24-2007, Saat: 05:06 PM <
YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kesinlikle unutma devamıda güzeldir dinlemeni tavsiye ederim Yavuz Bingöl söylüyor çok anlamlıdır ne zaman bunalsam beni kendime getirir... kesinlikle dinleyeceğim EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:karşıdakinin zekası onu tamamlamaya yeterdie düşündüm Düşünce zeka kaynıyo..... YARGIÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Düşünce zeka kaynıyo bebeqtürkçe konuş ailejek burda ne dediğini anlmadık EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:türkçe konuş ailejek burda ne dediğini anlmadık Pardon ya biraz üstünde yazdım anlamaman doğal
01-24-2007, Saat: 05:10 PM <
Offf Prensesim offff....
Afetmek o kadar zor mu ki... Bence değil Aşkta ne gurur var ne nefret eğer Gerçekse hisetiklerin... Belkide sevmiyordur başkasını... Seni kızdırmak için dedi... Gerçi bu da var di mi Aşk dilenmıyor...Gelirse kendiliğnden gelir ve gider. Sana dönüp Seviyorum dediğse de afet yineden başla Aşk bitmediyse...
01-25-2007, Saat: 01:02 AM <
koynumda takılı kaldı bu acı şimdi nerden bulam buna ilacı
gözlerine karşı zayıffffff mı olam??? saklamaya Gelmez SEVDA SANCISI... gelde öldürme bu derdi cefayı uzaklık yıkar mı böyle sevdayı? karlı dağlar kursa taş barikatı fırtınayla yıkar gelirim sana....ahhhhhh gelirim sana...!
uykum firari gecem firari ben firari bu saatte ölüm bir soluk bir nefes kadar yakın olmuş ensemde....
...hiç bozulmasın gözlerinin büyüsü...Hiç bozulmasın!!! OoooF saat gecenin bilmem kaçı uyuyamıyorum...!
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Düşün ki bu yazıyı sevgilin okuyacak, ona ne söylersin? | |v|_U_S_T_! | 16 | 1,193 |
04-11-2022, Saat: 05:24 PM Son Yorum: wildfang |
|
itirafım geldi | __Gül gÜzEl!__ | 9 | 879 |
04-11-2022, Saat: 04:41 PM Son Yorum: wildfang |
|
itirafım geldi | d€n!z kısı | 35 | 2,783 |
04-11-2022, Saat: 02:45 PM Son Yorum: wildfang |
|
benimde bir itirafım var | !i!CaSNıN!i! | 12 | 1,193 |
04-09-2022, Saat: 11:22 PM Son Yorum: wildfang |
|
İtirafım geldi :) | EbruLi | 41 | 2,028 |