Dilim yorgun düştü söylemekten adını, Kalbimde gizlerim o mukaddes yadını, Eksik kalsa da anlatmakta maksadını,
Söylüyorum işte, herşeyimsin sen benim.
Söylüyorum işte, herşeyimsin sen benim.
Sen Benim Herşeyimsin ( H&P)
|
Dilim yorgun düştü söylemekten adını, Kalbimde gizlerim o mukaddes yadını, Eksik kalsa da anlatmakta maksadını,
Söylüyorum işte, herşeyimsin sen benim. €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dilim yorgun düştü söylemekten adını, Kalbimde gizlerim o mukaddes yadını, Eksik kalsa da anlatmakta maksadını,SENİN SEWGİN ALTIN OLSAYDI,ONU ERİTİP İÇİMDE KAN DİE DOLAŞTIRIRDIM SEWGİLİM... €zBeRiMsİn.... ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SENİN SEWGİN ALTIN OLSAYDI,ONU ERİTİP İÇİMDE KAN DİE DOLAŞTIRIRDIM SEWGİLİM... Herşeyimsin Sana ömrümden ömür Sen bana heyacan Ben sana gönlümü verdim.. Çaresizliklere direndim Bütün kavgalara gönüllendim Herşeyimsin benim Aşkım meleğim Tektanemsin..:k: Seni seviyorum...
çook Güsel Paylaşimmlar Gerçekektennn
Allah Ayir Masinnn ömür Boyu Mutlu Olunnn derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çook Güsel Paylaşimmlar Gerçekektennn Teşekkürler Sefa Kardeşim...Amin.. Yüreğinden Mutluluk eksik Olmasın.. derdo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çook Güsel Paylaşimmlar GerçekektennnPAYLAŞIM DEİL BU BENİM AŞKIMA HAYKIRIŞIM SEFA'CIMSAOLASIN... ciciKIS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:PAYLAŞIM DEİL BU BENİM AŞKIMA HAYKIRIŞIM SEFA'CIMSAOLASIN...WAYYYY BEAAAA AŞKA BAAKKK BU AŞK DİLLERE DESTAN OLACAKKK ALLAH HİÇ BOZMASINNNN
02-02-2007, Saat: 01:59 PM <
allah mutlu etsinnn pelinim&hasan(:mutluluuunus hij bosulmasınnnn
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Herşeyimsin !....(s&s) | >As!_M€L€q< | 11 | 926 |
04-12-2022, Saat: 01:56 PM Son Yorum: wildfang |
|
SeN yeşiL cenNeTimSin benim qirMeye KıyaMaDıqımm !! { MaSaL ım} | CaNaT | 3 | 1,004 |
11-10-2010, Saat: 11:30 PM Son Yorum: MaSaL |
|
Ahiretimsin Benim / Biriciğimsin ... | €BeRimSin | 27 | 2,906 |
05-10-2009, Saat: 04:37 PM Son Yorum: deli-kı@z |
|
Benim Sevgim | Aşksı@z | 12 | 1,328 |
10-28-2008, Saat: 10:46 PM Son Yorum: Aşksı@z |
|
Benim İçin Büyük Bir Gün Bügün | hakan2796 | 11 | 1,287 |
07-24-2007, Saat: 03:33 PM Son Yorum: *fahriye* |