blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamun aleykum
abı uskudara burdanmı geciyo?
:yikildim: :yikildim: :yikildim: ------->miley20:
Gercekten cok matrax bir konu olucagına emınım!!
keşke matrak bişi yapmak için uygun olan klasörümüzü seçseydin!!!
DogRu SöYLe Sen Bu DunYayA Nasıl GEldın!:)
|
02-06-2007, Saat: 08:42 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:selamun aleykum :yikildim: :yikildim: :yikildim: ------->miley20: Gercekten cok matrax bir konu olucagına emınım!! keşke matrak bişi yapmak için uygun olan klasörümüzü seçseydin!!!
02-07-2007, Saat: 02:41 AM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: :yikildim: :yikildim: ------->miley20: Boşa açmadık kankaa yaff konu işlerr ama benceee herkese tşkk ) benı pc dogurdu experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gercekten cok matrax bir konu olucagına emınım!!bende uzaylılar tarafından geldim yaa harbiden okulda herkes uzaylı diyo giyiniş tarzımı gören öle diyo ne varsa anlayamadım ben çok seviyorum uzaylıları :yikildim:
02-07-2007, Saat: 02:53 AM <
seçici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende uzaylılar tarafından geldim yaa harbiden okulda herkes uzaylı diyo giyiniş tarzımı gören öle diyo ne varsa anlayamadım ben çok seviyorum uzaylıları :yikildim: HIM MADEM UZAYLILAR YAPTI SENI SÖLE BAKIM ISMIN NE CNM ? :yikildim: kocakulak mı? :yikildim: yada rockmetelyanmiley16: BELKIDE GORUNTUN UZAYLIDIR YURUYUSUN FALAN DUSUNSENE YAVAS ADIMLARLA MERABA DÜNYALI BEN DOSTUM HEHE experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIM MADEM UZAYLILAR YAPTI SENI SÖLE BAKIM ISMIN NE CNM ? :yikildim:haha çok komiksin gece gece koptum :yikildim: aa canıım beniim ismimi bilmiyon mu sen rockmetalyen miley16: yani beni görmeden krar verme bence görüntüme yane uzaylılar o tvlerde gördün gibi değil canıım avaş falan yürümezler sen nasıl yürüyorsan onlarda öle. . hiç şüphen olmasın sen nasıl yaşıyosan aynen onlarda öle :hihi
02-07-2007, Saat: 03:07 AM <
seçici Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haha çok komiksin gece gece koptum :yikildim: aa canıım beniim ismimi bilmiyon mu sen rockmetalyen miley16: cvp vermıyorummm sadece resme bak dıyorum :yikildim: KOYARKEN TUGLERIM DIKEN DIKEN OLDU GOZLERINIZI KAPAYIN ISTEE SEÇİÇİ KOPTUMM :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: İşte Bir Uzaylı Otopsi Aşamasında.
Sizce Gerçek Mi Acabaaa.
işte benim smileyim bile varr :yikildim: bak ne güzell demi.hem senin o kaydun resim uydurma hıh öle bişi yok nerden bulduysan benim adresinde koymuşsun ufo.net ayy ben çok seviyorum bu uzaylıları :yikildim:
experiance Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kendını kesfetme sansıı al ıstee resmınn orda hahaazuhaha ben bi kere daha çirkinim buneki . . ..miley16:
02-07-2007, Saat: 03:20 AM <
Cnm uyku saatin gelmedımı senın Yoksa uzayda zaman dılımı eksıkmı saat farkı var demı ?hhehe kınıyorum senı bahhh kın kınn kınnnn kınadım ıstee
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
inqiLizce mektup nasıl yazıLır bakın da qörünn ! | scarface | 8 | 1,320 |
04-02-2022, Saat: 07:05 PM Son Yorum: wildfang |
|
Acayipçe Doğru :D | YasSmin | 16 | 1,037 |
06-09-2011, Saat: 11:13 AM Son Yorum: YasSmin |
|
Hacker Nasıl Biridir Okuyun Öğrenin | MaSaL | 0 | 630 |
03-27-2010, Saat: 12:05 AM Son Yorum: MaSaL |
|
nasıL öpüştüqünü merak ediomusun.? xD Durma bi tık dee =) | duyqushh | 12 | 1,113 |
05-14-2009, Saat: 06:07 PM Son Yorum: xXjelib10Xx |
|
Admin&Mod Nasıl Kızdırılır??? | deli yürek | 10 | 860 |
05-11-2009, Saat: 09:38 PM Son Yorum: deli yürek |