MASAL PERİSİ ,MASAL YÜZLÜ TŞK EDERİM YÜREGİNİZDEN SEVGİ HİÇ EKSİK OLMASIN.
SANADA TŞK EDERİM nisanyağmuru 50 begendigine sevindim
Düşündün Mü?:.........
|
MASAL PERİSİ ,MASAL YÜZLÜ TŞK EDERİM YÜREGİNİZDEN SEVGİ HİÇ EKSİK OLMASIN.
02-22-2007, Saat: 02:48 PM <
Çileğimiz GELDİİİİİİ...
Hoş Geldin arkadaşım... Ya biz şimdi seni yerizzzzz... Kıyamam ki çok güzelsin Teşekürlerrrrr...
EVET BEN GELDİMMMMM
HOŞBULDUM GÜZEL YÜREKLİ PERİ... SENDE ÇOK GÜZELSİN CANIM ARKADAŞIM BENİMMM.. BEN TŞK EDERİM CANIM BU GÜZEL SÖZLERİN İÇİN . İYİKİ VARSIN Sen beni hayallere bıraktın gittin imkansız Benim sensiz hiçbir hayalim yok ki Sen beni gecelere bıraktın gittin insafsız Sensiz gecelerde yatılmıyor ki Yine küllükte sönmüş sigaram Penceremde yağmurlar ağlıyor ikimize Başımda sevda bulutları Penceremde yağmurlar ağlıyor sevgimize İçimde vuslat umutları Sen beni böyle bırakamazsın Böylesi bize yakışmıyor Ben de haksızım ama sen de haksızsın Ayrılık zor, söylemek zor, beni bırakma Penceremde yağmurlar ağlıyor ikimize Başımda sevda bulutları Penceremde yağmurlar ağlıyor sevgimize İçimde vuslat umutları..... TEŞEKKÜRLER HİLAL.. EMEÄžİNE SAÄžLIK CANIM ... BUDA BENDEN KABUL EDERMİSİN ? HEP MUTLU OL CANIM BENİM .. ALLAH GÖNLÜNE GÖRE ,SEVGİNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH.. rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KABUL ETMEM Mİ?CANIM BENİM ÇOOK GÜZEL ANLAM YÜKLÜ VE BENİ İFADE EDİYO... SENDE HEP MUTLU OL. AMİN HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN... ÇOOOOOK TEŞEKÜR EDERİM ÇOK SEVİNDİM VE MUTLU OLDUM İYİ VARSIN ROSE...
RİCA EDERİM CANIM BENİM ..
SANA EŞLİK ETMEK İSTEDİM BEÄžENDİÄžİNE SEVİNDİM. BÖYLE GÜZELLİKLERİ YALNIZ BIRAKMAYA GÖNLÜM ELVERMEDİ SENDE İYİ Kİ VARSIN....
Tşk Ederim Eşlik Ettigin Için Rosecim...
Senin Başlaşimlarini Begenmemek Elde Degil Hep Mutlu Ol
rica Ederim Canim ..
sizin Gibi Güzellere Böyle Güzellikler Layik.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|