MasaL_perisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İyi geceler arkadaşım..:kucak: :kucak: :kucak: :kucak: :kucak: :kucak:
Tatlı uykular..
gel bir an önce..............parçalandımmm
|
02-22-2007, Saat: 08:51 AM <
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4]ey be güzel askım
[/SIZE]ne kadar uzaklarda kaldı demi bizim sevgimiz ne olurduki sanki gittiginde hatırlarıda götürseydin
s[SIZE=4]imdi maziye dönüp dalmazdım[/SIZE]
[SIZE=4]gittiginde tebessümleride götürseydin simdi hiç olmasa sahte gülücükler dagıtmazdım gittiginde güllerinide götürseydin simdi verdigin güllerin dikenleri batmazdı gittiginde gökyüzünüde götürseydin simdi gökteki ay beni aglatmazdı ne vardı sanki gittiginde gözlerimide götürseydin simdi gözlerim seni delicesine aramazdı keske gittiginde canımıda götürseydin su an bu canım sensiz yanmazdı bırakıp giderken kalbimide götürseydin simdi kalbim sensiz kan aglamazdı hatta gittiginde yüreğimide götürseydin simdi yüreğime hançer vurulmazdı gittiğinde ne olurdu benide götürseydin simdi bu ellerim bu siir'i yazmazdı[/SIZE] teşekkür ederim bu güzel şiirin için ..yüreğine sağlık..herkesin bi bekleyeni ve beklediği hep vardır ..son bulması dileklerimle..
02-23-2007, Saat: 05:04 PM <
Zen!th Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Güzeldi Emeğine Sağlık ..tesekkurler arkadasımmiley17:
senden sonraki kırıntılarımın düştüğü yerdeyim
hani hep buluştuğumuz iki sokak arkadaki kaldırım vardıya işte ordayım süperdi jnmm saoll...
02-23-2007, Saat: 10:44 PM <
PaPaTYa_PReNSeS Adlı Kullanıcıdan Alıntı:owwwSOGOL CANIM YA TESEKKUR EDERIM BENI BU YORUMLARLA SIMARTIYORSUNUZ BAK ALISIYOM HA BOLE GUZEL YORUMLARA ISTERIM HEP BUNDAN SONRAmiley17: miley17:
02-23-2007, Saat: 10:45 PM <
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
02-24-2007, Saat: 01:53 AM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuregıne saglık cok guzel.ınsallah sagol arkadasımmiley17: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi