estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rosemmmmmmm ... tek kelimeyle SÜPER ÖTESİSİİN.......(gerçi bu 2 kelime oldu ama neyse ))))teşekkür ederim ESTAPİTİPİTİMMMMMMMMMMMMMMM
SENDE SAÄžOL CANIM BENİM ...
Gitme Diyorum Az Daha Kalırmısın ?
|
estapitipiti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rosemmmmmmm ... tek kelimeyle SÜPER ÖTESİSİİN.......(gerçi bu 2 kelime oldu ama neyse ))))teşekkür ederim ESTAPİTİPİTİMMMMMMMMMMMMMMM SENDE SAÄžOL CANIM BENİM ... EYVALLAH Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çokk süperdi jnm saoll....TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BENİM SAÄžOL.. >As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşklerr ablammmmmm çok güseldiiii....TEŞEKKÜR EDERİM CANIM..
Sana gitme diyemediğim zaman; bir yanlızlık resmi çizildi önce. Sonra hafiften bir rüzgar esti, üşümeye başladı ellerim senin yokluğunu hatırlatırcasına. Bir buruk ses vardı hala kulağımda sevda türküleri söyleyerek rüzgarın uğultusuna karışan. Sessizce sallarken elimi ardından bir küçük tebessüm belirdi yüzümde bu son vedaya aldırmayan...
02-23-2007, Saat: 11:42 PM <
Bende diyorum GİTMEYİN BİRBİRİNİZDEN...Az değil bir ömür boyu kalın
Teşekürler Rosemmmm Güzel yüreğin hiç yalnız ve aşksız kalmaması dileklerimle bitanem... Kalmayacağına biliyorum zaten... Bukadar güzel bir yürek yalnız bırakılmazzz..
ROSECİÄžİM SEN YETERKİ GİTME DE EMİNİN O HEP SENİNLE KALIR....EMİNİM Kİ ODA SENİN ONU SEVDİÄžİN KADAR ODA SENİ SEVİYORDUR ....
PAYALAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜERLER...
teşekkürler Erdem..........
teşekkürler Perimmmmmmmmmmmmo Senin Kendi Güzelliğin teşekküler Milagros.......... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Uyandığım H€r Y€ni Günd€ Yitirdim bir K€z DaHa S€ni... | €BeRimSin | 8 | 519 |
04-13-2022, Saat: 08:28 PM Son Yorum: wildfang |
|
Gitme Demeyi Öğrendiğim Gün Geç Kalmıştım.... | ROSE | 8 | 710 |
04-13-2022, Saat: 04:31 AM Son Yorum: wildfang |
|
Bu Gece Siyah Daha Bir Başka.... | DarkLady | 4 | 389 |
04-13-2022, Saat: 01:19 AM Son Yorum: wildfang |