Emeğine sağlık çok güzeldi...
Yazdığım tüm ....?
|
09-07-2008, Saat: 05:51 AM <
Adın;
Sükut deyip susuyorum.. Gece; Yine seni düşüyorum.. Bak ellerimde kırık dökük Umut sökük neş'e sökük Giyindiğim hicran en yenisinden Kanattım yine dünleri. Uykular kan tadında ey sevgili! Yetim kılıp herşeyinden beni Yokluğunu ilikliyorlar yüreğime.. İzbe çukurlarda dermansız Bir başıma Naçar soluklardayım. Hangi nefeste ansam adını Bir bahar havası avuçlarımda. Göğüm mavileniyor Yeşilleniyor dalım. Sensiz hep divane yorgun Bilinmez yollara çıkıyorum sevgili! Kapanıyor yüzüme kapılar. Elimde kalıyor tutunduklarım. Devriliyorum!. Sendeliyorum yokluğunun üzerinde. El ver düşüyorum sevgili! Ölesi iliştirildim ki acıya Sıyrılamıyorum!.. Gel döndür beni bu yollardan! Sağnak sağnak bir hüzün yağıyor üstüme Acının küf kokusu ağır Kırılgan ellerimde.. Birbirine dolanıyor ayaklarım Düşüp kalıyorum.. Avuç avuç sen ağlıyorum Direniyorum sevgili! Kanadı kırık Serceler gibi Yağmura hasret bulutlar gibi Sabahı bekleyen geceler gibi Bekliyorum!.. Yokluğun kaplıyor göğümü Gülmeler kan tadı Geceler hüzün makamında. Toprağını örtüyor üzerime Kaskatı gecenin solukları. Bir el ver sevgili ne olur Doğrulamıyorum!... Adın; Sükût deyip susuyorum.. Gece; Yine seni düşüyorum.. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
'' Yazdığım Bütün Şiirler Sana Başlayan Bir Kitap için Önsöz... '' | Resimler&amp;Hayaller | 75 | 3,594 |
04-22-2008, Saat: 12:02 PM Son Yorum: Resimler&Hayaller |
|
sana yazdigim ilk mektubum... | tRibu | 3 | 517 |
09-09-2007, Saat: 07:46 PM Son Yorum: Qetesh |
|
Bu sana yazdıgım son satırlar... | CeYDa HaNDe KeSiM | 0 | 540 |
05-31-2007, Saat: 08:50 PM Son Yorum: CeYDa HaNDe KeSiM |
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi