*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eh buda çılgın ve yaramazmış....:yoqsam biz akrabamıyk
çekmişsin işte bu cadıya....:
*Ben Çok Yaramazım
|
peki ya şimdi gerçekten seni ayılar yemiş olsaydı bu form ne olurduuuu hiç düşündünmüüüü... ben söylüyim ayıya tşk ederdik herhaldeeee seni yedi diyeeeee yok yok şaka şakaaaaaaaaaa iyiki uyumuşsunnnnnnn....
04-01-2007, Saat: 05:43 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:becikk : HE YAAA BECİKKKK
04-01-2007, Saat: 05:44 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eh buda çılgın ve yaramazmış....: HIH SENSİN CADI Bİ KEREM BİS AKILLIYIK NİEMİŞ AKIL EDİP BAKSALARDI miley16: miley16: miley16:
04-01-2007, Saat: 05:45 PM <
PrinceSs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoqsam biz akrabamıykAANAMMM YOKSAM SEN BNM KAYBOLANN KARDEŞİMSİNMİSİNN???? goshtrider Adlı Kullanıcıdan Alıntı:peki ya şimdi gerçekten seni ayılar yemiş olsaydı bu form ne olurduuuu hiç düşündünmüüüüforum rahatLardı [/quote]ben söylüyim ayıya tşk ederdik herhaldeeee seni yedi diyeeeee yok yok şaka şakaaaaaaaaaa iyiki uyumuşsunnnnnnn [/quote] pamuk prenseside ayı yiyo dimi sonra ormancı kurtarıyo... güzeLLik uykusuna yattım ben
04-01-2007, Saat: 05:47 PM <
>As!_M€L€q<' Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HIH SENSİN CADI Bİ KEREM BİS AKILLIYIK NİEMİŞ AKIL EDİP BAKSALARDI küştüm sana... hıh....
04-01-2007, Saat: 05:49 PM <
*TATLI BELA* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:küştüm sana... NİE GIZZZ UYUS KUSENİM
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi