ağzını burnunu kır yada aynı şeyi sen yap bakalım tepkisi ne olcak
benim hatam neydi ellere sattın beni
|
hayir gökhan yanlis agzini burunu kirmayla elline ne gecicekti sanki o zaman sana dönücek mi bence cok yanlis karsina al konus derim dövmeyle agiz burun kirmayla elline birsey gechmez aynisida yapma bence ya alllaha havale et allah büyük herseyi göruyor ya allaha havalet yada karsina alip konus derim ama senin billecegin is.
11-25-2007, Saat: 02:24 PM <
66_Yozgat_Guzeli_66 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayir gökhan yanlis agzini burunu kirmayla elline ne gecicekti sanki o zaman sana dönücek mi bence cok yanlis karsina al konus derim dövmeyle agiz burun kirmayla elline birsey gechmez aynisida yapma bence ya alllaha havale et allah büyük herseyi göruyor ya allaha havalet yada karsina alip konus derim ama senin billecegin is. ben illaki yapıcaksın demedim ki ben ama öyle yapardım yanımda aşkım dicek ha o telefonu ;;
Tamam Bende Öylesine Söyledim Zaten antisos bir yerimiz arimiyor allaha sükür neden?? senin ariyormu???
yaa bu konu geçmiş bitmiş yorum yapmaya bile değmez ya kim onlduğunu inanın hatırlamıorum gerçekten
..TuuCe.. Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böle durumlardaa "sallaaaaaaa" diceksinn.. şiddetle katılmak istiyorum ama sen kendine yakışını bul...
[COLOR="Red"]Aşk die bişi yokk hepsi bir hayal ama
!!!...HAYAL DE BİR YERE KADAR...!!![/COLOR] |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
benim gibi olamazmısın | saydax | 3 | 636 |
11-17-2008, Saat: 12:44 PM Son Yorum: ѕαкℓı@мѕı@η |
|
acaba beni seviyor mu? | sunurk | 12 | 1,481 |
10-09-2008, Saat: 09:35 PM Son Yorum: nesil! |
|