Anket Başlığı: Resimdeki Mutluluğu Tarif Edermisinz ??? |
|||
Evet Mutluluğu Görebiliyorum Tarif edebilirim . | 51 | 80.95% | |
Hayır Mutluluğu Göremiyorm Tarif Edemem . | 12 | 19.05% | |
Katılımcı sayısı: | 63 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Resimdeki Mutluluğu Tarif Edermisiniz ?
|
05-06-2007, Saat: 05:24 PM <
O Mutluluqu Görebiliyorum Ama Tarif Edemem O Kadar Güzel Tablo ki Duygulanmamak ve birden eski zamanları hatırlatıyor insana....
Keşke Hatırlıyabilsem o gunleri yada o Gunlere geri dönüp Ana Kucaqında Bende Bu Kadar Guvenircesine Mahsum Bir Uykuya dalabilsem O Cennet Kokusunu İçime Cekerek...!!!
05-07-2007, Saat: 12:30 AM <
ZaMaN PeR!S! Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu çok güzel yaaaa ... Teşekkürler ... Sevg ...
05-07-2007, Saat: 12:31 AM <
Tatlı_Çocuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O Mutluluqu Görebiliyorum Ama Tarif Edemem O Kadar Güzel Tablo ki Duygulanmamak ve birden eski zamanları hatırlatıyor insana.... Çok güzel bir açıklama ... Teşekkür ederim .. Sevg ...
05-07-2007, Saat: 12:41 PM <
bu resımdekı mutlulugu tarıf etmek o kadar zorkı annelık duygusu bambaskadır herhalde yavrusunu kucaklamak ıcın 9 ay sabırla onu tasıyor ve dunyaya geldıgınde ona sarılıp uyumak o kadar mutluluk verıcıkı bunun tarıfı yoktur....
05-07-2007, Saat: 12:48 PM <
ancak bir anne anlatabilir icindeki huzuru
ve ancak bi cocuk anlatabilir rahatlıgını anne olmadan bişey diyemem kutsal birsey annelik ve allah annerlerimizi basımızdan hic eksik etmesin paylasım icin tsk
05-07-2007, Saat: 01:35 PM <
Gulguzeliii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bu resımdekı mutlulugu tarıf etmek o kadar zorkı annelık duygusu bambaskadır herhalde yavrusunu kucaklamak ıcın 9 ay sabırla onu tasıyor ve dunyaya geldıgınde ona sarılıp uyumak o kadar mutluluk verıcıkı bunun tarıfı yoktur.... Anne olmak yada olabilmek .. İşte meselede burdaya .... Mutluluğun ana kaynağı anadır bir bakıma ... Sevg ...
05-07-2007, Saat: 01:36 PM <
_ALONE_S@HR@M_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ancak bir anne anlatabilir icindeki huzuru Amin Amin ... Yüzbinlerce Amin ...... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi