~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmmm valla yaninda sigara iyi giderhehe
iki sekerli olsunsöle karsilikli icelim
cay konusunda karsılıklı ıcebılırıs ama sıgara konsunda bısey dıyemem sıgara kullanmıyorum
Günaydin Arkadaslar..!
|
~.."Serseri_Kiz"..~ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmmm valla yaninda sigara iyi gider cay konusunda karsılıklı ıcebılırıs ama sıgara konsunda bısey dıyemem sıgara kullanmıyorum
Yuhhh bea sohbete bak dakka 1 gol 1
![]() ![]()
05-21-2007, Saat: 09:55 AM <
hehe hic gülesim yoktu
![]() ![]() ![]() seninki kac sekerli olsun abicim ??? valla ben malesef 6 senedir iciyorum su zikkimi ve birakamiyorum :S MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yuhhh bea sohbete bak dakka 1 gol 1 tamam yaa sanada börek verırız ne kızıyon kı Allahım yaa cayı nasıl ıstıyosun morcıvert
Eyvallah arkadaşlar
![]() Şimdi Çaya zıkkım deme, çay yararlı bir içicektir. Büyüklerimiz ve bilmiş takınanlar çayı kötüleselerde emin olun yararlı bir içicek demli içmediğiniz sürece. Duble olsun ![]() ![]() ![]() (Zopa yiycem sanırım bu gidişle ) Haaaaaaaaaa bu arada böreğin yanında 3 adet peçete koyun ![]() ![]() MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyvallah arkadaşlar bu arada morcıvert zıkkım denen sey cay degıl sıgara onu sölıım yanlıs anlama oldu sanırım cok az seker koyuyomussunn cayına ben olsam 10 tane atarım :yikildim: :yikildim: harbı baska bısey ıstersen kesın dayak yersın onu sölıım
05-21-2007, Saat: 10:08 AM <
zikkim sigaraya demistim
![]() ![]() ![]() yok yok yemezsin, arkadasa hizmet etmisiz cok mu... dimi serseriii
Günaydinlar......
Arkadas sanirim "zikkim" diye çayi degil sigara yi kastetmis MorciveT =) Neyse çayin yararini bilmeyen yoktur sanirim.. ama ben çay içmem bena bi sicak su verseniz de ufaktan kahvaltimi yapsam artik.. bekle bekle agaç oldum burda=) Tskler serseri_127 simdiden..
Tamam tamam, konuşmuyorum sizinle... Verin çayımı
![]() ![]()
05-21-2007, Saat: 10:09 AM <
ya serseri ben dayak yok diyom sen var diyon
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
slm arkadaşlar nasılsınız | ^^BY-GEZEGEN | 7 | 422 |
04-14-2022, Saat: 02:41 AM Son Yorum: wildfang |
|