izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noliyi.herkesin bi alıcısı vardır.kısmettt
yaaaa gerçekten varmıdırrrrr.......
Goshtrider.....
|
izmitli_peri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:noliyi.herkesin bi alıcısı vardır.kısmettt yaaaa gerçekten varmıdırrrrr.......
blue_belial
05-29-2007, Saat: 05:04 PM <
halaogluuu
![]() ![]() yesıllerde yakısmıs ![]() hanı delıkanlı adam renk tutmazdı ![]() yesıllere burunmusun ![]() carsı senı bole gorse ne der? ![]() bıde yorum yapanlara bısı daha guzel olan resımler degıl! ati nin kendısıdır. kahretsın. zaten bızım sulalede cırkın adam yok ![]()
çarşııııı fazla sözede karşııııııııı ama ne yasıkkı sen ugraşmayı şampiyonlugunuzdan daha çok sevdinnnnn........
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:halaogluuu benim kardeşimde gelmişşşş amaaaa yedigi dayaktaaa azzzzz gelmişşşşşşşş:yikildim: :yikildim:
blue_belial
05-29-2007, Saat: 05:11 PM <
mert
![]() ghostrider cok sınırlendı ![]() bı arbede yasancak sımdı akrabalar arasında ![]() bız alttan alak ne derse he dıyek ![]()
05-29-2007, Saat: 05:12 PM <
blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:D ![]() ![]() Çar$ı alıntı yapmaya kar$ı ![]() ![]() ![]()
blue_belial
05-29-2007, Saat: 05:14 PM <
Alıntı:benim kardeşimde gelmişşşş amaaaa yedigi dayaktaaa azzzzz gelmişşşşşşşş:yikildim: :yikildim: ![]() ![]() ![]() kardesım sız 4 kısıydınız ben tek tım ![]() ben dayak yemıcemde sızmı yıceksınıs :d zaten nedım abının bakısları halen aklımda ![]() az kaldı kesecektı ![]() ![]() blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işte bisle ugraşmanın en acı yoluuuu budurrrrrrrr.....:hihi :hihi :hihi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ben goshtrider.... | GCLRNFNS | 40 | 2,812 |
07-22-2007, Saat: 05:48 AM Son Yorum: CReATuRE |