ya ger?ekten ?z?ld?m valla yap?lmaz sana anneni kand?rmay? dene bence g?ler y?z tatl? dil yanaklardan makas kocaman ?p?c?kler ooo o zaman annenin yelkenler suya iner anneler hassast?r ya bu arada ben annemi ?ok ?zledim ya 1 ayd?r g?rm?yorum buda ?ok k?t?
bug?n herkes sessiz.....
|
hehe k?j desene cezal?s?n ayy ?ok g?ld?m.. bu arada asi lord sana da ?z?ld?m buda gelir buda ge?er aglama ...
üfffffffff sende haaa iç acacak bişey söle be dostum zaten dokunsalar aglayacam yaaaaaaa derdime dert katma offffff........
valla bu aralar s?rekli birileri gidiyo uzaklara ya hep ayr? kal?yom sevdiklerimden napcam ben ya
aaaaaaaaa kavuuşursunnnnnnnnn aglıycam haaaa bana bak siteyi benim yüzümden su basacak ingaaaa ingaaaaaaaa..... hehe
ya asl?nda s?kma o kadar can?n? her?ey ge?ici ge?io ya mesela ben sabah g?ld?m biras bisim patronlar kavga ediyodu buda ac? bi?i ya ?ffff a?lama sak?n he valla a?layanlara dayanamam ben acayip can?m s?k?l?r
ya iyide ne bekliyorsun normalde acayip g?lerim benim surat?m?n as?k oldu?u nadirdir ama gelde g?l i?te yada espri yap dostum ya bunlar?n aras?nda he hava saten s?cak adamlar bide ba?r???yo kafa ?i?io yaffff
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Slm!Herkes okusun | PrinceSs | 6 | 369 |
04-09-2022, Saat: 07:00 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yeni Gelen Herkes Ho? geldi | Dr.Love | 8 | 507 |
04-02-2022, Saat: 12:59 PM Son Yorum: wildfang |
|
önemli Lütfen Bu Msj Herkes Okusun We Herkese Iletin Okumadan Geçeyin Herkes Okusun | *KUMRALIM* | 15 | 633 |
10-22-2007, Saat: 07:31 PM Son Yorum: *KUMRALIM* |
|
herkes mutlu ben deilim g?nahlar?n?z benim olsun | 0 | 171 |
1 dakika önce Son Yorum: |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi