MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:1.si Ozaman resmi koyma !
2.si Hayal perest mi gözüküyorum ordan ?
3.sü Mankenlere taş çıkaranlar olsa bile, açık poz veren arkadaşlarımız yok burda, dürüst ve namuslu arkadaşlara sahibiz çok şükür...
4.sü Bir beyin kopyalanmayı önleyecek şeyi yaparsa diger beyinde kopyalayacak şeyi yapar...
5.si İnsan kendi yaptıklarından sorumludur...Benim sorumluluğum değil...
6.sı Hayatta soluk almayı bile inceden inceye deşersen ondada istekler çıkar...
Geniş düşünülecek yerde dar; Dar düşünülecek yerde geniş düşünmeyelim...
Biz burda çocuk avutmuyoruz. Gerçekçi olduğumuz için burda sağlam dostluklarımız var... Dostumuzun yüzüne gülüp arkasından kötü konuşmuyoruz. Neyse ne: Açık ve öz konşuyoruz.
Sizin yakıştırıp yakıştırmamanız sorun değil, siz verdiğim cevapları enine boyuna uzun uzadıya düşünseniz verdiğiniz cevapların çok saçma olduğunu düşünebilirdiniz...
1. si resim koyalım diye yalvarmıyoruz
2. si nasıl göründüğü-nüz beni zerre enterese etmiyor!
3. sü Çok şükür Namus sahibi old. biliyorum özellikle belirmenize gerek yok + namusa dil uzatanda yok! AÇık saçık poz veriyolar bilmem ne demedim ayrıca mankenlik demek açık poz vermek demek mi? +, + ne kadar kapalı olsandan onu hilelerle istenen şekle getirebildiklerini sizde gayet iyi biliyorsunuz.
4. sü bir başka beyinde tekrar kopyalamayı önleyecek şeyi yapar (YILMAZ!!!)
5.si size siz bütüüüün bu olanlardan sorumlusunuz diyen olmadı. üstünüze neden alınıyorsunuz ki?
6.sı Hayatta soluk almayı bile inceden inceye deşersen ondada istekler çıkar...
Geniş düşünülecek yerde dar; Dar düşünülecek yerde geniş düşünmeyelim... bimukabele.....DAr düşünmemek lazım
Biz burda çocuk avutmuyoruz. Gerçekçi olduğumuz için burda sağlam dostluklarımız var... Dostumuzun yüzüne gülüp arkasından kötü konuşmuyoruz. Neyse ne: Açık ve öz konşuyoruz.
Farzedinki çocuğuz ee nolcak? yaş küçük diye es mi geçilecek?+ o düşünceler çocukca bidüşünce değil arkadaş nacizhane bi istekde bulunmuş bunu bu kadar basite ingirgemeniz Çok ama ÇOOK ÇİRKİN
biz burda gerçekçi davranmıyor muyuz? siz sağlamsınızda biz sağlam değilmiz? dostum diyip arkasından konuşan kim? ya bırakın duygusuzda kişilere söylenen lafları genelleme yapıyorum ben tanıdık tanımadık kimseye laf söyletmiyorum siz ne diyosunuz yahu????hem bu sizli bizli ayrım niye? duygusuzda bu sınıf ayrımı varmıydı yeni mi icat edildi? bi yanlışımız varsa doğru düzgün trip yapmak yerine dobra dobra söylemek yerine bu tavır enstantenesi niye? neyse ne değil bi şeyi söyleyip NEyyse diyip hiçe saymak yakışık almaz eteğindeki taşları dökde bilelim!
demek benim yakıştırıp yakıştırmamam önemli değil! bırak yönetimden biri olmayı admin olmayı bir duygusuz.com üyesine yakışmayan cvp bu!neyse pardon senin umrunda değildi boşa söylüyorum bravo sana gerçekten! :A:
düşüncelerimin sonuna kadar arkasındayım.Saçma olmadığının sende bilincindesin ya...
UZUN UZUN DÜŞÜNMESİ GEREKEN BEN DEÄžİLİM SİZSİNİZ
hem diyelim ki; saçma bi görüş paylaşıyorum sen gibi milleti küçümser aşalayıcı bi eda sergilemiyorum.
''YILAN KENDİ EÄžRİSİN BİLMEZ Şii DEVE BOYNUN EÄžRİ DER'' seninkide o hesap önce bi kendi görüş ve düşüncelerini irdele sonra başkalarının görüşüne müdahelede bulunursunuzzzzz!