Emegine sagLik ELa...Hepsi birbirinden güzeL...
TesekkürLer
TesekkürLer
...
|
Emegine sagLik ELa...Hepsi birbirinden güzeL...
TesekkürLer
hayatımda iLk defa ßana zıt giden ßiri çıktı :S:S:S ßu da ßeni erkek Sandı gaLißa neeSe keyfiniS ßiLir ii eğLenCeLer...
Âh be.
elaa15 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Nie Uzatiyosun Tamam Dedim Sus Adam Akilli Yaziyim şu Sözleri Korkma Ben Buralara Fazla Takilmam UzatiLdigini sanmiyorum, sadece yanLis anLasiLmamak istedi PCKopat, okadar.. Neden korkaLimki bizim icin cok sevindirici yeni bir üye aramiza katiLip, güzeL payLasimLar yapmasi PayLasimina devam et elaa15 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ya Kizmiydi Ben Erkek Sandim Evet kendisi Bir kiz basta hepimiz onu erkek sanmistik, zamanLa kaynastik ve ögrendik
s€n s€v€m€zs!n b€n!m g!b!...
b€n is€ unutamam unuttuğun g!b!...
Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...
sen uykusuzluk nedir bilirmisin?
tırnaklarınla yastığını parçaladınm gözlerini tavana dikip düşündüğün oldumu bütün gece ve bütün bir gün belki gelir ümidiyle bekledinmi hiç? gelmeyince seni aramayınca ölesiye ağladınmı? sonra çekilip en koyusuna yalnızıkların ona ait ne varsa bir bir hatırladınmı sen günden güne erimeyi bilirmisin dev bir ağacın vakarı içinde ölmeyi bir teselli aramayı ıssız parklarda tenha sokaklara deli divane yollara düşüp yaşlanmış bir köpek gibi eskimiş bir gömlek gibi atılmışlığını hissettiğin oldumu sevmekten günler geceler boyunca yürümekten elin ayağın kalbin yoruldumu sen yalnızlığın acısını bilirmisin? unutulmak bir hançer gibi saplandımı sırtına içinde kıskançlığın zehirli çiçekleri açtımı bütün gururunu çiğneyip sevdiğinin geçtiği yollarda bastığı toprakları eğilip öptünmü sen çaresizlik nedir bilirmisin sen yokluk nedir gördünmü yanan başını duvarlara vurup parçalamak geldimi içinden sen hergün bin defa öldünmü böyleyim diye ayıplama beni bir gün kendimi sonsuzluğun koynuna bırakırsam yaralı ve yenik bir asker gibi darılma unutma ki her seven adsız bir kahramandır unutmaki insan sevebildiği kadar insandır |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|