ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ay arkadaşıma bak. naı dabilrmiş herşeyi. Wampilerin gururusun . seni sevioruz mert.miley14: miley14: :A:
bnde seni sewiom
bir cinayet dawası
|
06-23-2007, Saat: 11:41 PM <
ZeNabiN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ay ay arkadaşıma bak. naı dabilrmiş herşeyi. Wampilerin gururusun . seni sevioruz mert.miley14: miley14: :A: bnde seni sewiom ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bnde seni sewiomsadece beni deil tüm wampirleri . o yüsden sizi de bak hepsi ayaklanırsa ben bile koruyamam seni arkadaşım ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabii öyleyimdir. soora seni linç etsinler bende senin evleride dolaşiim demi ısır ısır dişlerime yazık soora.
haklıyım tabii. geçen biri gelmedi 20 ew fazla dolaştım . o biri de senin özge sen onu getirmemişsin anlattı bana. başka sevgilini getirmişsin . sen varya seeeeeennnnn
06-24-2007, Saat: 07:27 PM <
DD
herkes duydu o oLayı he siz şmdi wamprLktnde atarsnz bni :yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:DD yok yok sen özel kontenjanımdasın. atarlarsa gelir wampir yaparım seni ben.. hem bu işler ööle kolay değil . öle ısırdığın yerin tersini ısır filan değil. olmuyo ööle kolay..prosedür zor seni atmakla uğraşmaz kimse. merak etme arkadaşım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|