Walla tanıdım billa tanıdım 5. sıradaki güzel kız sen oluyosunn
biz yaa :)) kızlar klubüü
|
Chatlak_GirL Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Walla tanıdım billa tanıdım 5. sıradaki güzel kız sen oluyosunn saol jnm o snn güzelliğin miley17:
blue_belial
06-16-2007, Saat: 12:12 PM <
Allah sevdıklerınızı sıze bagıslasın
karnelerıde aldınız hadı. resımlerı koyup gecıstırmeyın karneler nası?
06-16-2007, Saat: 04:56 PM <
kuzi cok şekersin yhaaaaaaa walla ama o eteğin altına tayt giymééémiley18::yikildim::yikildim:
kamikaze18 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SİZLER İZMİRDE DÜZLİSEDE OKUYAN KIZLAR DEÄžİLMİSİNİZ hyr hepimizde izmirde okuyorzz ama daha ortaokul (hepimizde 7. sınıfı bitirdik yane dün)miley16: blue_belial Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Allah sevdıklerınızı sıze bagıslasın zaten sölemiştim biz 7. sınıftaydık 7 yi bitirmiş olduk bu karnelerle wlla bnm süferr perşembe günü olan partide müdür herkesin önünde çağırdı hesiye Fln verdi onur belgesi verdi öptü kutladı FLn miley17: wallaha işte o diğer kırmızılı bi arkadaş verya o da bnm gibi ödül aldı da ben foto çekilirken anneme vermiştim ödülü :x sondaki 2 kız sınıfta kaldı diğerleri de eh işte 3ler 4ler Fln ama ben saçmalık abidesi önemsiz 3 ders 4 gerisi 5 ortalamam da hepsi 5 5.00 :yikildim: (vaybe neymişim ben) izmirlee_706 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kuzi cok şekersin yhaaaaaaa walla ama o eteğin altına tayt giymééémiley18::yikildim::yikildim: kuzen wlla bende düşündüm de hava rüzgarlıydı yhaa napıım ki mecburr |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi