ahahaha:yikildim: SaoL aßi eLLerine SaqLık...
Âh be.
özge merte kamera açarsa buyrun.....
|
Emegine ve yüregine saglık ATİLLA gerçekten harika olmuş yaaa
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Emegine ve yüregine saglık ATİLLA gerçekten harika olmuş yaaa tşk lerrrr hilall senii fazla duygulu gördüm yapam istersen bideeeeee de sanaaaa:yikildim: :yikildim: gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tşk lerrrr hilall senii fazla duygulu gördüm Her zamanki halim aslındaaa....ama neyse Sagollll yaaaa düşünmen bile yeterr...:yikildim: Tekrardan çookkk sagollll güzel olmuş gerçekten beni güldürdün yani:hihi :hihi :hihi
tşk ederimmm hilalll canım isitiyor dersen
ben burdayımm beklerimmmmm hee sakınnn çekinmeeeee haaaaa:yikildim:
tamam atilla.....çekinmem söylerim hemen sana nasılsa burdasın demii sakın kaybolma bak canım isterse söylerimmmm....
sagol ....... d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben bitane daha istiomçokmu yüzsüzüm ne yapammı özge kızmadın diilmiii :hihi heleaallll sanan beeeeeee yaparımm dabiiii:hihi sen istee yeterkiiiiiii:hihi :hihi ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam atilla.....çekinmem söylerim hemen sana nasılsa burdasın demii sakın kaybolma bak canım isterse söylerimmmm.... okişşş hilalll ama sen birazcık :hihi duygusallık modundan kurtull tamammıı:hihi ama illada duygusallık yakışıyo bana dersen:hihi seni duyguya ben boğarımmmmmmmmmmmm:hihi
06-22-2007, Saat: 12:43 PM <
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yapammı özge kızmadın diilmiii :hihiyoq canım nie kıscam a$kIm o benim:yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Aracı kullananın cinsiyetini merak ediyorsanız buyrun...... | scarface | 12 | 805 |
04-02-2022, Saat: 03:51 AM Son Yorum: wildfang |
|
Msn'de Çirkin Kız Cam Açarsa Ne Denir? | real_45 | 1 | 444 |
08-15-2008, Saat: 11:12 PM Son Yorum: chuLsuzz péri! |
|
Msn de çirkin kız web cam ı açarsa.... :D:D | BiRiciGim | 1 | 454 |
02-23-2008, Saat: 06:38 PM Son Yorum: AfrâsyâB |
|
Kadinlar Ne Ister Işte Buyrun | AfrâsyâB | 2 | 500 |
09-06-2007, Saat: 12:03 AM Son Yorum: AfrâsyâB |