gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah seni ne yapsın emi utanmazz oo şeref konuğuuu beeeee:yikildim: :yikildim:߀nde doum günü ChoCuuyum ßiShe diom mu hane
Âh be.
pckopatın doğum günü partisine hoşgeldinizz:):)
|
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah seni ne yapsın emi utanmazz oo şeref konuğuuu beeeee:yikildim: :yikildim:߀nde doum günü ChoCuuyum ßiShe diom mu hane Âh be.
Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı serefın konuguymusuz da henuz seref gelmedı nasıl konuksak seref abı yok ortalarda :yikildim: :yikildim: :yikildim: :yikildim: şerefi bizzzzz çöpleri toplasın diye düşünmüştükkkkk:hihi neyse şeref konuklarımızdan sende geldinn hoşgeldin:hihi sende şimdilik ayakta kalma masana geç otur bekle hadi canım hadi güselimmm hadi lannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sonra ilgileniriz senleeee okişşş:yikildim: :yikildim: :yikildim: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:߀nde doum günü ChoCuuyum ßiShe diom mu hane tamam sende jojuksunn amaa biras sabrett bak ben sanaaaaa oyuncakkk eşşek aldımmmmm vericem birasdann hadi geç kapıyaaa janımmm..:yikildim: :yikildim:
bende geldim da nasılsınız tekrardan dogum günün kutlu olsun pcsekerim bu arada hediyemi dün vidim bugun bos geldim
gecelerin efendisi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sende jojuksunn amaa biras sabrett bak ben sanaaaaa oyuncakkk eşşek aldımmmmm vericem birasdann hadi geç kapıyaaa janımmm..:yikildim: :yikildim: he bende zekası biraz gelişir diye abaküs aldıydım canım benim çok sefiom ya bı kısı ne cabuk büyüdü atilla apisi :yikildim: :yikildim:
abı ne bıcım dogum gunu kımse ılgılenmıyo benımle valla sıkayet edıcem orman bakanlıgına :yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim::yikildim: :yikildim:
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim da nasılsınız tekrardan dogum günün kutlu olsun pcsekerim bu arada hediyemi dün vidim bugun bos geldimwerdiiiniS hedieLeri ßugün geri weriomu$um ahaha :yikildim: hoShgeLDin Âh be.
Melek06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende geldim da nasılsınız tekrardan dogum günün kutlu olsun pcsekerim bu arada hediyemi dün vidim bugun bos geldim melekçimmm yollarını gözlerr oldukk şerf konuğusunnn partiye geç kalıyosunnnn yuhhhhh yaniii diyceeemm diyemiyorummm nedenn çünküü gene trnstasınnn dimi sennnnn bakımmmmm:yikildim: :yikildim: :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Doğum Günün KutLu oLsuN Stinq | ZeNiTH | 5 | 994 |
04-14-2022, Saat: 06:44 PM Son Yorum: wildfang |
|
Dogum Günün Kutlu Olsun History . . | Hasretiim | 15 | 1,491 |
04-13-2022, Saat: 08:46 AM Son Yorum: wildfang |
|
DoGum Günün KutLu Olsun NiGhTmArE | €BeRimSin | 23 | 1,591 |
04-09-2022, Saat: 09:56 PM Son Yorum: wildfang |