PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin öSgeJim ayrıCa Canat kırıLdım Sana!
yapma be
Benim çokk merak ettigim we sonunda gördügüm(Deniz kızı>>Özgee)
|
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin öSgeJim ayrıCa Canat kırıLdım Sana! yapma be PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amin öSgeJim ayrıCa Canat kırıLdım Sana! kırılma hemen duygulu pckopat sen bi tanesin valla bak PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahahaha yok yok kırıLmadım takıL kafana göre temem :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
07-09-2007, Saat: 08:08 PM <
d€n!z kısı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ahah a$kIm war tabi dimi mert ouuww n bayLcm be gözLerm kamaştı D
MasALLAH Özgem
Cok güzeL cikmissin .. Rabbim nazarLardan esirgesin.. Seni sevdikLerine bagisLasin ..
arkadaşım çok güzel çıkmışsın Allah seni merte bağışlasın kızzzz
umarım bahtın açık olur deniz kısı
allah seni annene babana bağışlasınnnn.... Gündüz ne kadar sessiz... Etrafta aklından geçebilecek en uzak olasılıklar: Ölüm ne kadar yakın, ne kadar? Sen ne kadar yalnızsın, ve böyle dudakların... Yakınlardan kulağa hoş gelen uzak bir şarkı dilinde. Geçmişin beklettiği saklambaç çocuğu gözlerinde, elma dersem çık, armut dersem çıkma! "El-mut!" diyorsun, bana kaybediyorsun. Sevda utangaçlığında hikayeler anlattığımı varsay sus ve gözlerin uyusun, yüreğini avcuma bırak... İyimser sezgilerimi boşa çıkaracaksan çıkar; korkmam! Adını, şimdilik yabancıyız diye böyle koydum sanma, adın Deniz Kızı diye öyle çağırıyorum. Küçük hüzünlerime ortak etmeyi de ummuyorum seni; sadece martıların enginlerdeki özgürlüğüne, ve her yeni güne çifter çifter merhaba diyen aşk kumrularının masumluğuna şahit yazacağım, izin verirsen eğer ben, sana gökkuşağından bir taç yapacağım. Elma mı, armut mu? |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Buda Benim Resmim | HaGi_1905 | 54 | 3,636 |
04-13-2022, Saat: 02:32 AM Son Yorum: wildfang |
|
Sonunda Sadece Ben YARGIÇ | YARGIÇ | 115 | 4,499 |
04-12-2022, Saat: 07:33 PM Son Yorum: wildfang |
|
buda benım yegen | roket55 | 18 | 1,137 |
04-12-2022, Saat: 04:32 AM Son Yorum: wildfang |