Duygusuz App
Duygusuz
Mobil Uygulama
YÜKLE
:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
amylee için ona armağan
amylee canım benm sen boşver takma kafanı çok şirin bir insansın tanıdığım kadarıyla başkalarının saçmalıklarıyla kendini üsmene değmez güzelim
Ara
sibel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amylee canım benm sen boşver takma kafanı çok şirin bir insansın tanıdığım kadarıyla başkalarının saçmalıklarıyla kendini üsmene değmez güzelim

teşekkür edrim herkesn de böle düşündüğüne inanıyıorum bn sağol anlayışınıs için Smile
Ara
ßizi anLadıgına sewindik leyLacım sen çok ii birisin unutma Wink
Ara
iilik karşılıklı cnm sağol

hepinizi çok seviyorum bn Smile
Ara
sizde ölesiniz Smile
Ara
tşk.Ler bizde seni sewiyoruz Wink
Ara
ya arkadaşlar tmm bu konu artık bitti amylee sendende özür dilerim öfkeyle kalkan zararla oturur soğru bu laf artık böylwe şeyler konuşmayalım
Ara
tmm cnm ama kalbim kırıldı birass ama olsun hatanı anladın ya sorun yok

bnde kırdıysam sni özür dilerim Sad
Ara
Confusedmiley18:kavga yok çünki ben varım ok canısıkılan kavgaya ihtiyacı olan beni bulsun hımmmm:hihiConfusedmiley35:
Ara
kavga yoktuki saten Smile
Ara

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gözlerin vardı bakmak için delirdiğim ZencefiL 0 968 12-28-2011, Saat: 08:55 PM
Son Yorum: ZencefiL
  baba sıfatına uygun yaşamış ve yitirilmiş tüm babalar için sıla 3 1,542 09-16-2011, Saat: 04:13 PM
  Barış Akarsu için ZencefiL 0 785 06-14-2011, Saat: 08:01 PM
  Atiye (2011) - Yalnızca Üzmek İçin MaSaL 0 744 04-23-2011, Saat: 07:18 PM
Son Yorum: MaSaL
  Ben hatalarım için sana yaptıklarım için MaSaL 0 793 01-26-2011, Saat: 06:30 PM
Son Yorum: MaSaL

Konuyu Okuyanlar: