abim nettin sen...
pckopatıma ve ademime.........şok şok şok pckonun resmi sadece burdaa.....
|
abı kım kım dır ne nedır ? ya uff tamam ben dıger gezegene gocuyorum...
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßugün kimSe ii deiL ßeLLi valla ben çok iyiyimm pimi çekilmiş el bombası gibiyimm baksana gülüyom egleiyomm vallaaa...:hihi:hihi bide benimki olsa burdaaa....
tamam sımdı anladım atılla =gecelerın efendısı... pcko=erkek ... qtesh =adem ... oh cok skur
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abim nettin sen...katıLıorum... :S Âh be.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abim nettin sen... abijim artık milleti kandırmanın geregi yok bi çırpıda sizi saldım çayıra ne yaparsınn can sıkıntısı....:hihi kardeş bana kaval çalmayı öretcen dimiii.......:yikildim::yikildim: moby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam sımdı anladım atılla =gecelerın efendısı... pcko=erkek ... qtesh =adem ... oh cok skurteßrikLer Âh be.
tesekkurler ... benım basıma gunes gectı galıba ... bı denız yapım gelım ben...
moby Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abı kım kım dır ne nedır ? ya uff tamam ben dıger gezegene gocuyorum... valla galiba sen bizden din seni uzaylılar kaçırdı o yüseden kendinde deilsin ama merak etme amerikan başkanı dail herkese haber verdim seni gene dünyaya getircekler.....:yikildim::yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sadece Seni Sevdim | €BeRimSin | 3 | 603 |
04-06-2022, Saat: 06:52 AM Son Yorum: wildfang |
|
"senİ sevİyorum sadece senİ sevİyorum" | ÇiLeK | 31 | 2,810 |
02-08-2011, Saat: 07:53 PM Son Yorum: history |
|
KiM oLdUğUnU sAdEcE SEN BiLiYoSuN | sıla | 71 | 4,148 |
11-22-2008, Saat: 09:36 PM Son Yorum: ℓανιηуα |
|
pckopata benden (yanlış anlamayın nan biz sadece arkdaşız ) | djseninim | 25 | 1,625 |
07-15-2007, Saat: 06:37 PM Son Yorum: usescrt |
|
sadece beni sakLa | NiGhTmArE | 3 | 751 |
04-18-2007, Saat: 08:40 PM Son Yorum: MasaL_perisi |
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi