aL i$te Fırtına aßim koydu noktayı! war mı ßunun üStüne ßi$e söLiCek oLan
Âh be.
forum eski haline dönsün
|
aL i$te Fırtına aßim koydu noktayı! war mı ßunun üStüne ßi$e söLiCek oLan
Âh be.
08-21-2007, Saat: 10:06 PM <
Ewt.
Kötü deqiL ama ßutonLar düzeLtiLse daha qüzeL oLur Türkçeyi destekLeyen ßi forum oLarak ßutonLarın inq. oLması ters kaçıyo
MorCiveT aßinin kanına girme kıS Türkçe'yi fLn karı$tırma $imdi
Âh be.
08-22-2007, Saat: 12:11 AM <
tmm ama ßari teşekkür ßutonu ekLense kuru kuruya tşk. oLmuyo :yikildim:
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aL i$te Fırtına aßim koydu noktayı! war mı ßunun üStüne ßi$e söLiCek oLan pckom son noktayı firari koydu demişsinn ama dur bende bi nokta atışı yapayım güzelim hiç birzaman unutmaki hizmetlerin en büyüğü halkiçin yapılandır. burdaki arkadaşlara katılıyıyorum onlar ne istiyosa yapılmalıdır butür olumlu isteklerde daima hersamn bende varım een iyisi sende şak şAK çılıgı bırak beni oraya getirme tren kaçıyor sende bişi iste PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:MorCiveT aßinin kanına girme kıS Türkçe'yi fLn karı$tırma $imdi sen vaRya ne jakalsınn biliyonmuu..... GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pckom son noktayı firari koydu demişsinn ama dur bende bi noktaiLLa ßi$e mi iStemem gerekio ? ii piki... ((ßu arada $ak$akçı demene çok kırıLdım ßiLeSin... kimSenin göZüne girme gißi ßi çaßam yok! heLe de ßunu Senin SöLemen çok kırdı ßeni... neiSe)) Admin aßiiiiiiii Senin €wi aCiLen ßenim üStüme yap aßi Âh be.
08-22-2007, Saat: 01:18 PM <
ßizde ßirşey istemeden önce öLçüp tartıyoruz ona qöre ne istiyceksek istiyoruz.
ßiz ßurda ßirşey istiyorsak istedikLerimizin oLma imkamsızLıqı yok ßunu ßiLiyoruz we öyLe istiyoruz Ama ßiz istekLerimiz yönetciLer tarafından uyqun qörüLmediqinde de sayqı duyarız ßizden daha iyi ßiLirLer nede oLsa |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Forum da Sabit M?zik E?li?i .... | Firari Fırtına | 8 | 777 |
04-06-2022, Saat: 06:40 AM Son Yorum: wildfang |
|
arada bir forum da balo gecesi | gravesen | 31 | 1,818 |
04-04-2022, Saat: 08:47 PM Son Yorum: wildfang |
|
Eski kullanici adi ve profilimi alma talebi. | asi_ve_mavi | 1 | 754 |
01-22-2016, Saat: 07:52 PM Son Yorum: Leader |