w00w Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende duydum hatta galiba Kuran-? Kerim' de ge?iyor ama bu foto?raf do?ru mu ? bu o ta? m? ? hem tam kaynak verilmeli ki inan?ls?n...ger?ek olabilme pay? y?ksek
K?yamete Kadar Duracak
|
ben hiç duymamıştım fake olup olmadığı hakkında yorum yok! paylaşım için sağol
buse38 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ger?ek olabilme pay? y?ksek bilemiyorum art?k
bana sorarsanız fake deidlir sanmıyorum ama genede iddalasmam
10-27-2006, Saat: 08:30 PM <
kay?p_g?lgeler Adlı Kullanıcıdan Alıntı:?le bir ta? var ama bu o ta? de?il bu tas olmadigini soledim ayrica o tasin nerde oldugu bile bilinmiyor zaten ole bir sey olsa bu ispata karsili baya bir kisi musluman olur diye dusunuyorum ve allaha inanmayan herkese bu gosterilirek ispatlanirdi bole olmasini bence ALLAH istemiyor insanlar bana inanacak gormeden inansin yurekten inanmasini ister bu yuzden bole bir seyin oldugu ama nerde oldugu bilinmiyor Resim incelendiği zaman arabanın sol farının orada bir rötuş hatası olduğu farketidiliyor. Ayrıca arabanın arkka kısmında da siyah gölgeler var. Bu da arabanın bir resim editörü tarafından kesilip oraya koyduğu şüphelerini ortaya koyuyor. Hadi bunlaru geçelim. Orada arabanın ne işi var ? Resimde başka hiçbir araç yok ve aracın bulnduğu yerde kapı da yok. O arabanın oraya inandırıcılık getirmesi maksadı ile bilerek montajlandığı dikkat çekiyor. Ayrıca resim yakından incelenirse keskin köşeler olduğu, buda resimin montaj olasılığının olduğunı gösteriyor. Buna ek bu taşın nerede olduğu da bilinmiyor. Eğer böyle bir taş olsaydı dünyada kafir veya dinsiz kimse kalmazdı. Buna da ek olarak böyle bir taş olsaydı bilim adamları o taşı oradan kaldırıp incelemeye alırlardı. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Resimler kadar basliklar da sanatsal | CaNaT | 1 | 554 |
11-10-2009, Saat: 11:04 PM Son Yorum: acemhe |
|
Bir çöp ancak bu kadar güzel görünebilir heralde | beautiful_matrax | 8 | 959 |
10-13-2008, Saat: 05:32 AM Son Yorum: sweetwitch |
|
biR uCak bu kaDar deqiSiR :))))(!) | aSpeRa | 1 | 513 |
07-30-2008, Saat: 09:16 AM Son Yorum: CaNaT |