A:S:b ....i
bende güneşşşşş (hemde en yalnızından)
|
A:S:b ....i
sendemi bu kelimeye takıldın.ya ben bunu normalde kullanıyorum yani kız arkadaşlara bile söylüyorum.üstüne alınma :yikildim: [SIZE=6]''dayan yalnızlığım''[/SIZE]
sadıcım (yalnız güneşle aramızda ettiğimiz kelimedir) diyorum ben erkek olsaydım sana teklif ederdim diye hem sabah akşam beraberiz ve evlerimizde yakın ama senin yalnızlığın yaşadığımız yerdeki erkeklerin salaklığından işte yoksa sende kusur yok valla süpersin ah ah erkek olmak vardıya şanslı biri olsaydım zaten erkek doğar sanan aşık olurdum sadıççççç
yasından daha olgun gösteriyosun sanki..
Allah sevdiklerine bagıslasın..
valla tam güneş gibisin cnm allah sevdigininden esirgemesin seni hep mutlu ol...
saolun be moral oluyo baya.elleriniz dert görmesin.
zadıcım saol ya,abi zaten erkek olsan bana bitek sen bakardın mecbur bende sanaaaa ya bide burdaki üyelerin buluşma noktası neresi ben sizle konuşmak istiom ama bişi bilmiom ''dayan yalnızlığım''
aman bilsen nolcek ki ders çalışacaksın sadıcım bak benim memurumun bir sözü var "ders çalış ders " sadıcım çalış............. valla ben bir sana aşık olayımda sıkıyorsa bana bakma yapacağım hareketlerle seni mutlu ederdim o zaman kedin koşa koşa gelcen ya neyse tabi bunlar hayal ama bak sana bunu daha öncedende demiştim senin için bülent ersoy gidi dönerim
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Bende Abi Uzaylı :) | beyazyalan | 13 | 1,127 |
04-07-2022, Saat: 06:34 AM Son Yorum: wildfang |
|
bende mersinden emsal | emsal | 121 | 6,072 |
02-06-2009, Saat: 11:29 AM Son Yorum: emsal |
|
ahada bende koydum resmımı :D nolck smdı :P | bys_ashabi | 23 | 1,964 |