mükemmel olmuş diyor PCKoPaT aşktan anlarmıydı
...
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Aşkların En Güzeline...
|
kırk yıLın ßa$ı ßööLe ßi konuya yorum yapmı$ım pi$man €tmeiniZ pLs
![]() ![]() Âh be.
Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Eyw sağol Sevda yürekli Tesekkürler (: Burada yağmur yağıyor Aralıksız yağıyor günlerdir Ama sen yine de şemsiyeni Almadan gel ilk otobüsle. Buğulanan camlara usulca Yüzünü çiziyorum ki yüzün Bir yağmur damlası olup Düşüyor yapraklarına gülün. Güller de bozamıyor bu uzun Karanlık sessizliğini kentin Anılarını yitiriyor sokaklar Bezirgânlaşıyor bulvar ışıkları. Tarih de kekemeleşiyor bazan Ki o zaman aşktır tek bilici Aşksa yürümek gibi bir şey Duyabilmek kuşların gelişini. Anısı bizsek eğer bu kentin Unuttuğu türküler bizsek Acıyı rehin bırakıp bir güle Anımsatmalıyız bunları bir bir. Sonra yürümeliyiz seninle Sokaklara caddelere çıkmalıyız Belki bir aşktır bu kentin Belleğini geri getirecek olan. Burada yağmur yağıyor ama sen Şemsiyeni almadan gel yine de Özletiyor bu çılgın sağanak seni Sırılsıklam özletiyor biliyor musun ? Alıntı:[COLOR="DarkOrchid"]kırk yıLın ßa$ı ßööLe ßi konuya yorum yapmı$ım pi$man €tmeiniZ pLs Pcko işte ne olacak ![]() Alıntı:Tesekkürler (:Eyw ... (: Alıntı:Hepsi Birbirinden GüzeL olmuş.. Yüreğine Sağlık... Sağolasın... ![]() [COLOR="Black"]Ya kendini bırak bana.. Ya da beni bana bırak ta yaşayayım.. Bu nasıl ayrılık, bir daha gelme.. Gelme de alışayım.. ![]() Ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam.. Ya benim ol herşeyinle.. Ya da unut herşeyimle.. Yıllardır denedik olmadı.. Suç biraz sende, biraz da bende.. Ama uzatmayalım artık.. Sakın bir daha gelme.. Sönmüyor ateşimiz.. Ama alev alev de yanmıyor.. Ayrılık zor ama.. Beraberken de olmuyor.. Yazılmışsa bir kez.. İlahi kalemle kaderimiz.. Hiçbir kalem kaderi silip baştan yazmıyor.. [/COLOR] ![]() [COLOR="DarkRed"]Burda ölen yalnızca bedenimdir ki zaten ölümlüydü ölecekti.... ama düşüncemi öldüremeyeceksiniz düşüncem yaşayacak Bugünler bitti Yarınlar'a HOŞÇAKAL... ![]() [COLOR="DarkOrange"]Biz bir silahın şarjöründe tanışan iki yabancı mermi.... Aynı bedene sıkılacak iki el kurşun gibi ; Katille kurban arasındaki bir kaç saniyelik telaşla sevmiştim seni....[/COLOR][/COLOR]
Yazılmışsa bir kez..
İlahi kalemle kaderimiz.. Hiçbir kalem kaderi silip baştan yazmıyor.. Güzel şarkı severim... Teşekkürler paylaşım için hepsi birbirinden hoş... ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Hoşçakal aşkların en güzeli | ZencefiL | 4 | 694 |
05-23-2011, Saat: 09:59 AM Son Yorum: ZencefiL |
|
Bitmez Tükenmez Aşkların Kırıntılarıyla Süsle Duvarlarını... | acemhe | 1 | 430 |
02-08-2010, Saat: 01:45 AM Son Yorum: history |
|
'Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeli' | acemhe | 2 | 484 |
02-05-2010, Saat: 10:58 PM Son Yorum: acemhe |
|
Biten Aşkların Cenaze Töreni... | bidely | 3 | 510 |
04-27-2009, Saat: 10:10 PM Son Yorum: bidely |
|
HoşçakaL AşkLarın GüzeLi.. | beautiful_matrax | 8 | 935 |
11-17-2008, Saat: 12:44 AM Son Yorum: ÐŽeşaren |