GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resmi görenmiyomm milagrossss ona bosuldumm yaaa..
neden ya duzeltdik iste iyice bak tabii insan gormek istedigini gorurmus
Bu da kutsal formayla Milagros
|
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:resmi görenmiyomm milagrossss ona bosuldumm yaaa.. neden ya duzeltdik iste iyice bak tabii insan gormek istedigini gorurmus
yok milagros yok ben göremiyorumm herşeyi gördüm milagrosu göremedimm
benim ufkum geniştir hem sen olursunda ben görmesmiyim ama yok işte ne yaparsınn kader diyelimm nedersinn....
10-14-2007, Saat: 08:04 PM <
senın forman yeter yhaaaa
ati abi sende yeniyoz sizi hala uslanmıyosun yaw (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senın forman yeter yhaaaa abicim bişi demedim kine sadece milagrosu merak ettim yaaa ben hayatta öle şey yapmam...
10-14-2007, Saat: 08:12 PM <
tabi mrk etmiş kıs daha öncede resim koydu
senın derdin formayla
Beni bosver onemli olan sizi derbide yenen GALATASARAYIMIN FORMASI
diger milagros resimlerine bakarsan gorursun canem (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senın forman yeter yhaaaa sen niye aska tovbe etdin hayirdir (คşк şєђเ๔เ) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi mrk etmiş kıs daha öncede resim koydu kardeş ben her önüme gelenin resmine bakmıyorummm genelde bizim hocalarımızz milagroslardan çok bahsderler farklılarmış kendileri için hem ben görmedim başka biresim hem bunuda görmedimm benim formayla bi derdim yok dedimya üstünde paralansın diyeee bunda ne varr ayrıca ben bu resmide görmedimm... monita Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Beni bosver onemli olan sizi derbide yenen GALATASARAYIMIN FORMASI hayatını sadce bjk galibiyetiyle sınırlandırma milagros sana yakışmıyo daha başka anlamlı şeylerle ilgilenn mesela gökan özeni bugün güsel bi kısla gördümm keşke resim alsydım senin için nede olsaa senin x aşkın bak bence bu olay daha önemliydisenin için.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Made In Milagros :-) | monita | 11 | 1,255 |
10-14-2007, Saat: 10:13 PM Son Yorum: CReATuRE |
|
2 türlü Milagros :-)) | monita | 60 | 3,737 |
10-14-2007, Saat: 10:13 PM Son Yorum: CReATuRE |